This week..

I dropped THE bomb i måndags för chefen.. Jag var nervös men nu har jag gjort det, nu väntar jag med spänning och självklart har jag en plan B om jag inte får som jag vill :)

I förmiddags tittade syrran, brosan, Dejaun, daddy och så lille Bailey in. Daddy fixade min cykel, nu har jag två igen! Pappa hade fixat ett stort foto på mig och lille Elin, jag var väl inte helnöjd med mitt utseende men om man håller i en gullig guddotter så gör det detsamma <3

Nu ska jag och Pär träna, jag har kommit igång igen men min vanliga kondition är inte på topp (än), det dröjer nog nån vecka till. Ska i alla fall jogga igenom 13 km idag, lagom början för att få upp flåset lite! Har en liten fundering om att lägga upp mina pass här i slutet på varje vecka för att se hur pass jag håller min träningsplanering. När man ska visa andra blir man kanske lite mer hängiven.. Eller inte! Min träningsplanering är inte värd och visa, den håller jag ju aldrig ändå :) Bättre och redovisa vad jag faktiskt utför och inte en massa planeringsjidder haha!

Trevlig helg på er alla!

Ps: GRATTIS Rolta till din kommande flicka, snart har Chrille 3 söta flickor att ta hand om <3 hihi!!

Mitt gudbarn Moa, snart blir hon storasyster!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0