I'm back

Äntligen Internet installerat i vår lya. Skönt!
Det har hänt så mycket på denna tid!! Jag har blivit Gudmor och jag har haft årets födelsedagsfest med 80-tals tema! Jessie har alltså krystat ut lilla Moa, Stina, Caroline Davidsson, 46 cm lång och 2700 gram tung. En liten flicka med andra ord och sötast på denna jord vill jag lova! Jag fick själv moderkänslor när jag höll i henne men mina egna "förhoppningsvisa" barn får vänta ett tag till =) Sen till vår fördelsedagsfest =) Jag, Emelie och Lina lyckades skapa en riktigt bra fest! Alla var coolt utklädda (det kommer bilder senare) och alla var festglada! Jag är verkligen nöjd över festen!

Och nu är våren här! Solen kan värma en riktigt varm på dagarna jag kan inte vara annat än lycklig!
Bäst var ändå vädret när jag nyligen var på Skåneresa med min klass på högskolan, jag var såå solbränd när jag kom hem! Underbart! Snart kan man visa bena och gå i flipflops också!

T R Ö T T

Nu har vi slagit rot. I en lägenhet som är fräsch. Den är äntligen iordning efter mycket slit och släng. Imorgon bär det av till Ikea för att komplettera med det sista. Kanske blir det en ny TV också.
Jag har inget Internet men grannen har och det är inte låst så vi utnyttjar det tills vi får vårt eget.
Usch nu är det läggdags, detta inlägg blev bara mög. Jag är trött efter att ha haft våra första middagsgäster här. Vi avverkade taccos och kladdkaka blandat med lite Jepordyspel. Jag vann alla 3 gångerna hehe.
Nu blir det att fortsätta se på "morgon soffan" Björn är ju såå skön =)

RSS 2.0