Tillbaka från Bjursås

Bröllopet var vackert, vädert har varit underbart och maten god. Sammanfattningsvis var helgen i dalarna alldeles kanon! Jag blev kär i alla sjöar som finns runtomkring och som är mycket badvänliga. Igår fann jag billiga tågbiljetter, 410 kr för 2 personer tur och retur till Falun så i Oktober åker jag och Mr "O" upp igen. Han blev glatt överraskad då jag berättade att jag hade beställt. Nu arbetar jag på min "hemska vecka", 6 nätter med 10 h i varje arbetspass. Utöver det har jag mitt vanliga städjobb hos daddy. Så jag är rätt grillad denna vecka men jag ska ta mig igenom den och tänka på cashen som kommer rulla in fint lagom till sensommaren.

Här kommer lite sköna bilder från dalarna.


The summer is finally here!

Tur att jag ändå fick känna av sommaren litegrann denna sommar. Vad vore en
sommar egentligen utan någon sol?
Jag har jobbat natt nu i 2 dagar och tanken var att jag idag inte skulle sova efteråt.
Oops nu är ju klockan strax 13.30 och jag har en massa att utföra. Mr "O" och jag
besöker hans hemtrakter i helgen och tar tåget till dalarna. Det blir som en mini-
semester för mig, för det är i princip den enda helgen jag är ledig under sommaren samt det enda jag åker bort något överhuvudtaget. Så jag ser fram emot det!

Idag ska jag:
  • besöka stan i jakt på en kofta samt nagellack
  • låna om böcker samt låna nån bok till Mr "O" som han kan läsa
  • packa väskan till dalarna
  • städa lite i lgh så vi kommer hem till ngt fräscht
  • ev. få besök av några gamla simmare om det hinns med
  • se ut ngn bild på Moa som jag ska framkalla till hennes dop
  • skrubba kroppen samt måla naglarna
  • handla frukt på willys som jag kan ha på tåget
  • koppla av med Mr "O" en stund ikväll
Så det är bara att sätta igång.

Jag lägger in lite sommarpics eftersom solen skiner sådär mysigt idag!1. Mitt gudbarn Moa kommer bli en bra tjej!
2. Sommarglädje
3. Mys
4. Kärlek
5. Mina nyinköpta skor! Scorett 399 kr.


Torsdag 17/7, 17.53

Oh men don't notice what they got 
Women think of that a lot.

Det har jag tänkt på ofta.
Jag har säkert lyssnat på The Strokes låt "You only live once" över 20 ggr
idag.
Jag älskar den.
Men det är Mr "O":s låt.
Låten påminner honom om tiden han spenderade i Australien.
Men jag får också gilla den, jag får göra den till min egen.
Låten påminner mig om när jag och familjen reste runt i USA förra
sommaren.
Låten spelades flitigt på ena musikkanalen i radion då.
Sen får den låten mig också att drömma bort.
Jag känner mig fri och lycklig!
Jag ser mig själv i något soligt land med backpackingfolk och
lokalbefolkning runtomkring mig, alla är glada och bekymmersfria,
i alla fall för ett tag.
Min drömman finns brevid mig och jag vill aldrig riktigt tillbaka till
vardagen igen.

http://www.youtube.com/watch?v=7vKoIw_THvQ


Enjoy

Längtar bort

Jag vill bege mig till "långtbortistan".. Jag vill inte vara på svensk mark för tillfälligt. Jag måste ju göra klart min utbildning såklart men examensarbetet ger mig ångest och inte minst praktiken. Men jag ska försöka se praktiken som en test för mig själv om jag vill vara lärare eller inte. Vill jag inte så är det inte hela världen. Det finns andra yrken och andra möjligheter!

Mr "O" måste också skaffa sig en utbildning. Det är segt i början men när man väl har en utbildning att luta sig tillbaka på så har man alltid en back up. En utbildning finns ju kvar hos en för alltid även om man inte brukar den hela livet. Flum flum. Jag har så mycket tankar i huvudet och jag försöker komma på en utväg för hur jag och Mr "O" kan fixa utbildning, lägenhet men ändå resa såsom vi vill. Man ska ju inte ge upp sina drömmar och min dröm är att vara borta en längre tid och resa runt. Pengar är det ständiga dilemmat. Vi kanske borde jobba utomlands trots allt men vi vill ju uppleva ställena och inte bara arbeta bort tiden. Gah! Jag vill så mycket på en och samma gång! Jobbigt.

Tur är det att vi har en resa bokad till jul. Jag är glad att vi ska vara borta i hela 19 dagar då hinner man glömma vardagen för en stund i alla fall.

Jag är helt förvirrad. Jag vet faktiskt inte vad jag och Mr "O" ska ta oss till för att få till våra resdrömmar. En sak är jag säker på och det är att Mr "O" är den bästa sambon i mina ögon! Jag längtar tills jag får träffa han ikväll och gosa lite. Nu ska jag strax iväg till jobbet igen, har delat arbetspass idag, lite drygt men väl värt det när jag hinner hem och kan träna och vila en stund.

Knack knack på dörren

Vem där? Jo mitt ex var här! Det var ju trevligt. Han ville kolla in lägenheten samt säga "hej". Blev bara en kort visit sen fortsatte jag med mitt solande på balkongen och han drog för att spela fotboll.

Jag sitter och dagdrömmer nu om min och Mr "O":s framtid. Den är oviss men om vi får som vi vill så blir det en hel del på bortaplan där vi kan vidga vyerna, ta in nytt och aldrig tröttna på tillvaron! Jag vill jorden runt, besöka varje världsdel och bara vara i en obekymmrad tillvaro..!

Love


Nybakade bullar

Jag gjorde fikabullar igår kväll. Riktigt goda är de lmed infrö, pumpafrön och solrosfrön och det bästa är att de smakar lika gott idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag har nyss varit och tränat och dessförinnan har jag  jobbat ett morgonpass på villan. Nu blir det att bege sig till stan och låna om ex antal låneböcker samt ta en fika med Anna. Jag ska försök hitta nån bok om Venezuela också för jag och Mr "O" har nämligen bokat en 19 dagars semester dit under jul/nyår! Sweet!

RSS 2.0