Tredje gången INTE gillt

Jag har lyckats igen. Efter första arbetspasset idag var jag och tränade och därefter blev det en välförtjänt lång dusch men rakning, inpackning och sen smorde jag in hela kroppen. Som vanligt gick jag runt naken i lägenheten en stund efteråt. Mr "O" var inte hemma så jag spelade öronbedövande hög musik och gick runt och njöt. Så gick jag ut på balkongen för att rulla ner rullgardinen. Då fick jag en konstig känsla som jag minns jag hade för bara några veckor sedan också. Och känslan innebar samma sak än en gång. Min kära granne fick för andra gången se mig spritt språngande naken i färd med att rulla ner gardinen. Oops. Nu har jag bestämt mig för att det får inte ske en tredje gång också så nu måste jag antingen checka läget innan jag tar en nakenpromenad ute på balkongen eller så tar jag helt enkelt på mig kläder, åtminstone underkläder.

Jag har sovit gott i min säng 1 h nu. Hur skönt som helst =) Om 1 h börjar jobbet igen sen kommer jag hem sent ikväll. Trist att jobba så mycket men samtidigt så trivs jag med jobbet och arbetskamraterna. Och jag vill ju tjäna pengar. Jag har fått för mig att jag ska ut och resa igen men först om 1 år eller så. Mr "O" vill jag självklart ha med mig. Men jag får se om det blir av snart är jag ju klar med min utbildning också men jag vet inte om jag vill arbeta som pedagog längre men vi får väl se! Mycket funderingar och tankar i mitt huvud nu. Jag vill ha något att längta till men jag vet inget som jag ser fram emot? Jag vill dock att min hösttermin ska vara över redan med både praktik och examensarbete. Har ångest över det. Men jag ska försöka klura ut en strategi som gör att jag kommer tycka det är hyfsat roligt ändå. Man måste ju se det från den ljusa sidan!

Nyss kom Mr "O" hem en sväng med sin pappa Thomas och hans sambo Annika. Thomas och Annika precis som i Pippi Långstrump. Trevliga människor är det. Dock kan jag ju inte umgås med dem då jag jobbar hela dagarna men nu hann jag säga "hej" åtminstone. Vill gosa med Mr "O" nu men icke för nu är de iväg igen. De måste ju se så mycket som möjligt av hålan när de är på besök här.

Jaha nu ska jag njuta av de sista 15 minutrarna innan jag sätter mig på cykeln igen mot "Villan".

Ciao!

SATC

SATC filmen var precis så som jag ville den skulle vara. Rolig, tjejig, N.Y. liv, allt ställs på sin spets, nära till en fruktansvärd katastrof men självklart blir allt bra igen och inte bara bra utan helt underbart sagolikt bra! SATC tjejerna är som vanligt lika heta, modemedvetna, de är fantastiska kvinnor som vet hur de vill leva sina liv och ser till att göra det också. Känns lite bittert att serien nu är ett avslutat kapital men som med allting annat så är det bäst att avsluta när man är på topp. Jag njöt hela filmen igenom och jag kommer absolut att se om den igen!

Midsommar i förrgår också. Den blev lyckad och min mat blev bra så vi hade det trevligt! Dessvärre har jag dragit på mig en förkylning som heter duga så jag vart ganska trött på kvällen och förkylningen har hållt i sig hela helgen. Känns lite trist då jag ska jobba 8 dagar i sträck nu med enbart 10 h pass. Men jag ska vila kroppen ifrån träning både idag och i morgon så förhoppningsvis blir jag frisk snart. Idag är det ändå skönt att bara få "vara" nu när man ändå är lite kass dock ska jag iväg och jobba i några timmar men det blir snabbt överstökat. Jag ska annars bara mysa med min underbara Mr "O". Jag får aldrig nog av han, han är en underbar drog för mig!

Btw fikan med min gamla kära vän blev toppen, gamla minnen väcktes till liv och jag insåg hur mycket jag faktiskt saknat henne. Tur att hon bor i samma håla som jag vilket gör att vi kommer kunna ta upp vår relation igen och umgås precis som förr! Sweet!!

Take care!

Don't waste my time anymore

Full show idag och allt känns piss just nu men det blir bättre snart. Jag stressar för mycket med allt. Och människor runt omkring mig speciellt en del ger mig dåligt samvete trots att jag verkligen inte borde ha det. Det borde istället vara de som skäms för att de ger mig dåligt samvete och tänka sig in i hur jag har det just nu. Men egon finns överallt så jag får väl själv tuffa till mig och blankt säga ifrån istället, jag har ju ändå inte tänkt dö i en hjärtinfarkt ännu och speciellt inte för att andra människor inte har förståelse för att jag är väldigt busy just nu. Tur att ens sambo är lugn som en filbunke så med honom kan man inte bli jäktad. Nu är det bara 5 dagar tills han är på hemmaplan, tiden har inte gått fort men jag börjar ju jobba igen i morgon och sedan hinner jag blinka 2 ggr sen ligger han brevid mig i sängen igen. Sweet!

Det är lite ångest över mitt arbetsschema, mestadels bara 10 h pass och inte många lediga dagar nu på 2,5 månad. 3 helger är jag ledig varav den ena går åt till mammas och pappas 50 - årsfest, den andra helgen är det bröllop i dalarna och den tredje är egentid och kvalitetstid med Mr "O" förhoppningsvis kan vi hitta på något då eftersom alla andra helger går åt till arbete och slit. Förhoppningsvis kommer jag ändå kunna träna 4-6 ggr i veckan samt träffa lite vänner. Nästa vecka är det dock smockat då jag bara jobbar 10 h pass  och dessutom ska jag hinna med att hjälpa mormor i trädgården och sen har jag ju mitt vanliga arbete hos pappa också. Men jag ska nog trycka in i alla fall 5 träningspass också! Belöningen kommer på fredag då jag firar midsommar med mitt gudbarn och hennes familj!

Nu ska jag slappa på hög nivå samt konstruera ett collage som jag har fått i uppgift av Sabina.

Puss å kram chokladbanan!!

Glasögonorm

Mitt huvudvärksproblem är numera över. Optiker Dennis Tillgren är inte bara bäst utan en underbar man dessutom! Så trevlig och snäll och trots att vi sist sågs på 90-talet då jag var barn så minns han allt om mig! Så vi hade en trevlig pratstund =) Synundersökningen tog 1 h eftersom han gjorde alla möjliga tester för att konstatera mitt problem. Jag är översynt p.g.a. bl.a. stress. Det innebär att min syn försämrats för att jag läst/läser  för mycket och mina ögon får aldrig vila inte ens i sömnen dåögonen automatiskt spänner sig. Det beror i sin tur på att en av mina ögonmuskler i vart öga är i ständigt arbete för att justera linsen så att jag ser korrekt och detta gör att jag blir överkänslig både mot tv/data/öcker och starka ljus. Med glasögon som hjälp när jag ser tv/läser eller sitter vid datorn får denna lilla ögonmuskel äntligen vila och då kommer huvudvärken släppa samt jag kommer inte bli känslig när jag t.ex. ser på tv. Jag har alltså inga problem med att se det är bara känslan att fokusera blicken som ger kli i huvudet och obehagskänslor. När jag använt glasögonen i några månader eller nått år kan jag släppa dem och mina problem försvinner. Men jag måste stressa mindre så att spänningen inte drabbar mina ögon. Så denna lilla upptäckt slutade på över 3000 kr, det sved ordentligt i min plånbok men om det kan jämföras med smärtan i ögonen och i huvudet samt att allt kan bli som förr d.v.s. en utmärkt synförmåga så är det absolut värt det!

Jag tog en sväng in på biblioteket idag också. I jakt på böcker som handlar om läsinlärning kom en av mig få ogillade personer fram och började prata. Jag har inte sätt henne på år och dag och det har varit ganska skönt. Hon är simmare och lillasyster till en kille som jag förövrigt också finns med på listan "ogillande personer". Att bara höra henne prata gör att jag blir irriterad. Med en fejkad dialekt för att hon simmar/simmat några år längre upp i Sverige gör mig bara ännu mer irriterad. Va stolt skåning förfan istället för någon patetisk dialekt som inte ens finns utsatt på kartan. I vilket fall som helst så visade jag tydligt att jag inte var intresserad av att prata så hon blev nog lite förbluffad men ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag fann några böcker i alla fall så nu kan jag läsa dem och så småningom börja planera ett upplägg för hur jag ska undervisa de försteklickare jag ska ha till hösten på praktiken. Well done!

Numera finns jag och Mr "O" också med på kölistan för Trelleborgs hem lägenheter så förhoppningsvis får vi en 3:a till nästa vår. Vi får nog gå med i några föreningar till men detta är en start åtminstone.

Nu ska jag kolla efter resor och göra huvudräkning för att se om jag kan få lite avslappning detta år utan att ekonomin och framtiden raserar. Sedan bär det av till cityanläggningen för möte med min lilla grupp i extra vaganza. Trevligt värre =)

Måste också säga att nu har jag en dejt med min gamla kära vän. Nästa vecka blir det fika med henne och det ser jag fram emot!

Jag känner glädje!!

Jiho vi vann första matchen!! Underbart och samtidigt så sjukt att jag bryr mig så mycket haha =) Min Mr "O" har försökt inspirera mig till att gilla fotboll och han har lyckats kan jag konstatera ikväll =) Jag skrek när Ibra gjorde mål och skrattade när Hansson "snubbla" på bollen över mållinjen. Nu önskar jag att jag kunnat vara med Mr "O" i Salzburg och sett matchen live och sedan firat men nu får jag sitta hemma och glädjas själv istället. Kanske får hänga med på någon fotbollsresa framöver =)

Mr "O" ringde idag och det var så skönt att höra hans röst. Men jag saknar han bara ännu mer nu, jag klättrar på väggarna i denna lägenheten. Även om jag är sysselsatt och hittar på saker på dagarna så är det ändå på kvällen när jag kommer hem som jag vill gosa men min Mr "O". Ingen i världen kan få mig att känna sån kärlek som jag gör när jag är med han. Dock är det ju ändå skönt att vara ifrån varandra ibland så man får egentid och tid med sina vänner men i slutändan är det ändå sin älskling som man vill tillbaka till. Frånvaron av Mr "O" har fått mig att inse hur mycket han betyder för mig och jag kan nog inte ens föreställa mig hur lycklig jag kommer känna mig när han är på hemmaplan igen. Jag längtar!

Btw en gammal kär vän som jag saknat väldigt ser ut att kanske komma in i mitt liv igen. Det är välkomnat!

En fin gårdag

Jag och mamma hade en underbar dag ihop igår. Jag var på besök i päronens hem och det var bara mamma hemma. Så vi solade på terassen och pratade om allt. Mamma och jag har ju inte gått ihop så bra på sistone men igår var det ett underbart undantag! Jag hoppas det kommer fler sådana dagar framöver =)
Jag är ensam hemma just nu, Mr "O" är ju på fotbollsem. Jag trodde inte jag skulle sakna honom så mycket eller klart jag skulle sakna honom men jag saknar han helt galet mycket att jag nästan blir lite ledsen. Han är ju hemma om bara en vecka men det är trist att inte få somna brevid honom eller bara mysa med honom en stund. Mamma skrattade åt mig igår när jag helt plötsligt från ingenstans sa "åh vad jag saknar min baby!" jag trodde som sagt inte att jag var så känslig men jag antar att det är för att jag verkligen tycker om honom, han är banne mig det bästa som har hänt mig!

Idag har dagen bara varit tråkig, jag har inte gjort vad jag borde och jag har en fruktansvärd huvudvärk. Jag tänker försöka samla ihop mig nu och fixa lite av det som var planerat så jag kan avsluta dagen bra..

Imorgon blir det i alla fall att se paraden med Jessy och sen kanske en runda på stan. Måste hinna träna innan också, jag har ju blivit beroende av träning nu igen!

Nedgången har blivit en härlig uppgång!

Nu är vi sådär bra igen, Mr "O" och jag. Jag känner mig lycklig och även om Mr "O" drar till fotbollsem i morgon så känns allt ändå bra! Jag kommer självfallet sakna honom men vi räknade efter idag och det är "bara" 10 dagar som han är borta. Tiden går ju jämt fort så det gör den säkert då också!

Jag har varit ute i det fina vädret och joggat lite idag, det känns bättre för varje gång så kondisen börjar verkligen komma tillbaka =) Sen har Mr "O" och jag legat i solen lite innan vi drog till Willys där jag köpte jordgubbsfunlight som jag ska smutta på nu ikväll. Det är bara så gott!

Jag och Mr "O" har lagt en del planer på is till några år framöver och vi båda känner att det var rätt beslut. Allt har sin tid och just nu vill vi vara ego med varandra och resa lite njuta av varandra. Det ser jag fram emot! Jag har dock lite ångest att min examen börjar trots allt närma sig och sedan ska man arbeta många måånga år framöver. Men det är 1 år ditt och förhoppningsvis så börjar jag gilla läraryrket igen så jag känner mig lycklig när jag går tll arbetet. Om jag nu inte skulle känna det kan jag alltid utbilda mig igen eller arbeta med något helt annat och kanske senare i livet få lust att arbeta som pedagog. Allt löser sig i alla fall.

Imorgon eller på söndag ska jag se film med min käraste vän och hennes bebis också hoppas jag =) Jag längtar, det kan ju inte bli så mycket bättre nu när de fått lägenhet precis vid oss nästintill! Underbart! Jag är alltid positiv till att barnpassa Moa om det skulle behövas! Men det vet de säkert redan!

Ciao bello!

Svinstia

Jag har fått en sjukt dålig start på denna dag. Thim och Thom lämna oss i morse och här såg verkligen ut som en svinstia efter dem. Panik var det enda jag kände. Nu är Mr "O" också sur för att jag är grinig. Men är det så konstigt när man sovit dåligt 3 dagar på rad, börjat sommarjobba, kommit hem till en grisig, skrikig lägenhet varje kväll med bråk och tjafs och slagsmål mellan bröderna. Nu i morse städade jag som en galning i 3 h, dammsuga ytorna , våttorkade golven, städa toaletten, dammtorka, dela upp all tvätt i olika högar, diska mängder av disk och rensa och städade kylen etc etc. Jag börjar jobba snart och kommer hem sent ikväll. Och jag är redan helt slutkörd och det är inte långt till tårarna. Jag bad Mr "O" att göra tvätten och bädda sängen med rena lakan men det hinner han kanske inte för att han har matteprov idag. Jag blir förbannad och ledsen känns så jävla otacksamt och så är det han som blir sur på mig för att jag gnäller. Jisses säger jag bara jag vill ju bara ha lite hjälp. Jag går för fan in i väggen snart. Jag hoppas vi blir vänner till i kväll för sen drar han ju på fotbollsem i 2 veckor. Ska visseligen bli skönt att få vara själv ett tag, i alla fall i början för det är vad jag behöver nu. Även om jag gillar min Mr "O" jättemycket. Allt har väl sina upp- och nedgångar men det när jobbigt är dem kommer.

Nu ska jag försöka att förbättra denna dag så gått det går! Det var i alla fall skönt att få kräka ur sig en del. Behövligt när man inte får göra det till sambon utan att han blir sur.

pusspuss

Thom och Thim på besök

Snart anländer Thom och Thim, Mr "O"s småbröder. De är 12 och 8 år gamla och de ska bo i vår 1,5:a ihop med oss. Tajt men det funkar. Dessvärre jobbar jag ju alla dagar så jag hinner inte se så mycket av dem men huvudsaken är ju ändå att Mr "O" får tid till att umgås med dem. Jag är nervös i magen för min första arbetsdag som börjar om 1,5 h ungefär. Men jag kommer väl in i rutinerna om några veckor så det är lugnt.

Jag gillar inte csn och deras regler. Man får ju inte tjäna för mycket stålar under sommaren för då får man inget studiebidrag till hösten. Det är tacken för att man pluggar arslet av sig under terminerna och sedan arbetar ihjäl sig på sommaren, en student har ALDRIG lov och det ska man straffas för. Är inte det sinnessjukt så säg...

Nu ska jag slappa och njuta av sista timmen innan det är dags att bege sig.

Hörs snart!

Päron på ingång

Nyss vaknat, så här länge har jag inte sovit sedan jag var tonåring. Men å andra sidan så somnade jag sent igår också. Jag börjar känna ångest i kroppen, jag börjar sommarjobba i morgon och jobbet kan vara så tufft. Jag hoppas att arbetskamraterna är schyssta och att där inte är några sura surkärringar som tror att de är bäst på allt som görs. Egentligen hade det varit skönt att jobba lite i sommar med tanke på att min höst kommer bli tuff. Praktik, examensarbete samt ännu en kurs kommer hålla igång mig dygnet runt för att inte glömma mitt regelbundna jobb vid sidan av samt träning sen ska jag ju helst hinna med mina vänner då och då också. Men det kommer nog bli mindre av vännerna till hösten men det får helt enkelt accepteras. Skolan blir prio ett denna höst. Men blä nu ska jag inte dalta det mer för den tiden den sorgen.. Idag ska jag och Mr "O" köra till Ilva och kolla lite möbler för skojs skull. Blir väl att man ränner i någon annan affär med men anledningen att vi drar dit är att vi ska hämta mina päron på Svågertorp. Det kommer hem från USA idag. Jag hoppas de har shoppat något litet till mig haha =) Ska i alla fall bli kul att träffa dem! Sen ikväll ska jag bara slappa och samla kraft inför morgondagen får väl bli mental träning haha. Jag jobbar hela nästa vecka förutom på fredag och då ska jag och Mr "0" ägna lite tid till varandra. Sen drar ju han på fotbollsem i 2 veckor.

Nu blir det lite kycklingsoppa frukost. Jag har ju 18 dagar kvar på min helfartsdiet innan jag går över på halvfart då jag får stoppa i mig lite grönsaker, fisk och kyckling. Jag längtar tills jag får tugga igen! Men jag är snart där, tiden går så fort faktiskt!


RSS 2.0