Expedition Dalarna

Bjursås är namnet på den lilla ort där Mr "O" har sina hemrötter. Natur är ordet för denna by. Massvis med skog, mysiga sjöar, "barnen i bullerbyn" tema på husen och en inhemsk dialekt. Härligt!
Vi har varit runt och hälsat på en massa släktingar, blandad kompott av mycket trevligt folk till de som jag kanske har lite svårare för just nu i början i alla fall. Vi har hunnit med att äta 3 middagar, behöver jag säga att jag är mätt? Och jag drack 1 glas rödvin och blev berusad, hur är det möjligt?
Imorgon blir det en sväng in till Falun ihop med "Mr "O" och hans lillebror Thim. På kvällen blir det kalas med fylleslag för lillasyster Sara som fyller 20 år. Blir nog bra det. Skönt att ha fått träffat släkt idag så allt inte blir så stelt i morgon =)

Dagens minus: De har bara en toalett på nedanvåningen här, alla måste samsas.

Dagens plus: Jag ska få 8196 kr tillbaka på skatten. Det är guld!

Endorfiner och sockerlycka!

Nu är jag hög på endorfiner efter att ha joggat en kvällstur i Albäcksskogen. Det var riktigt härligt och jag ville knappt sluta springa!
Jag har fått påskägg av Mr "O" som jag nu ska mumsa på och se "Mr Woodenstock". Självklart fick han ett av mig med!

Förresten nu är jag korthårig! Igår åkte 2 dm hår av, ljuvligt!

Glad påsk allihop!


En tisdag klockan 11.47

Just nu sitter jag med en härligt stor kopp med varm choklad i. Det luktar ljuvligt och smakar underbart! Jag var hemma från skolan idag eftersom jag blivit lite krasslig. Så det har inte varit någon träning för mig varken igår eller idag, jag som hade tänkt gå ut och jogga. Jag får spara det till om några dagar.

Jag måste sätta igång att skriva min hemtenta nu som både är jobbig men lite rolig också. Jag har inget val även om jag hellre vill ligga i sängen.

Så här är min dag planerad idag:

11.50-14.00 Skriva på tentan
14.00-14.30 Lunch
14.30-18.00 Skriva på tentan
18.00-18.15
Middag
18.15-19.30
Em i simning!!
19.30-21.00
Tigerns rike (en faktafilm om tigrar!)
21.00-22.30
Mysa med Mr "O"
22.30-08.00 SOVA

En mycket intressant dag. Erkänn att ni tycker det är kul att veta vad jag pysslar med om dagarna =)

Obs! Jag ska ringa och boka bord på A9 också. Jag får ju fint besök då!

Ps: Värdinna för tupperware det är grejer det Rolta!

Lite uppdateringar

Daddys 50 års firande var underbart! Det var lyx i 2 dagar med Spa och finfin mat i kistan. Dock inträffade en liten incident på Spa:et precis när vi anlände men jag glömde det efter en stund och firandet kunde fortsätta i det sköna lyckorus som vi alla befann oss i. Mr "O" fick träffa två släktingar vid middagen på kvällen och de gillade varandra från båda håll. Det är skönt med tanke på att de lär få dras med varandra nu, i morgon och längre fram i tiden.

Jag har idag börjat på min hemtenta. Trubbel och jobbigt. Men jag kämpar. Ska sitta hela dagen i morgon och arbeta vidare.

Min mammalediga frisör har slängt in en tid för mig på onsdag. Då åker hela kalufsen av. Kort ska de bli. Hår växer alltid ut så jag ska inte lipa. Jag vill det här. Tror jag.

Jag måste kräka ur mig en annan sak. Jag är så grymt trött på vissa människor. Det tar aldrig slut. Jag misstänker starkt att avskyn är ömsesidig och det får mig att hata ännu mer. Yep så är det.

Nu ska jag krypa till kojs. Men först in på Fb en sväng, såg precis att jag fått ett meddelande. Måste kolla. Men Fb är faktiskt grymt ledsamt nu, jag har tagit bort allt trams där, blockat och tagit bort folk. Snoka ska de inte få, de finns en telefon om de måste veta nåt särskilt. Men de skulle ju snokarpacket aldrig erkänna. STÖN jag måste rensa i msn listan med, kåta killar som försöker få ett sexsnack by night är bara drygt. Varför har jag accepterat ens? Jo, jag vet! För att jag varit naiv och trott att de bara ville prata som vanligt folk. Get real Ralta!! Haha

Oki natti

image102image103image104image105image106

Håll dig till ditt eget

Det som inte är ditt det rör du inte. Jag hatar folk som kladdar på andras pojk/flickvänner. Det är ohyfsat både mot personen ifråga och hans/hennes partner.

Jag var på världens sämsta fest igår. Jag kände bara att jag vuxit ifrån visa människor i mitt liv. Varför ska man vara så full man bara kan och stå och skrika och framhäva sig, göra allt för att få uppmärksamhet. Grow up liksom. Det sorgliga är att dessa människor aldrig verkar inse att de är patetiska. Sen vill de gärna få alla oss andra att framstå som idioter, tråkmånsar etc bara för att de själva ska verka bättre då. Get real för fan!

Fan vad jag saknar dig Rolta! Du är fan som ingen annan, jag hoppas verkligen att ni kommer ner till Skåneland och blir malmöiter så jag kan umgås med "normalt" funtade människor!

Nu har jag fått ur mig min irritation!

Btw tacka fan för att Carola inte kom med till melodifestivalen!!

Jag vill jobbar mer!

Usch jag blir så lätt irriterad.
Jag får ont i magen för att jag inte vet hur jag ska få jobb i juni. Mitt sommarjobb är bara över juli och augusti och med ingen inkomst kan jag inte betala min hyra och allt därtill. Panik. Jag vill jobba som ett as i sommar och tjäna pengar.

Ola ska på arbetsintervju på lördag och jag är glad för hans skull men jag känner pressen på min sida ännu mer då alltså att rulla in cash själv med. Den där Susanne som jag ledsagar tjänar jag bara ca 2-500 kr i månaden vilket innebär nada. Fan. Sen går jag ju i skolan till 100 % med och jobbar på Färdig Betong två gånger i veckan. Jag hinner inte mer men ändå saknar jag cash. Stön. Hur får man mer tid så man kan tjäna pengar?

Nu kommer Elle och lämnar mitt lägenhetskontrakt. Blir intressant att se hur mycket hon ska ha i deposition. Pengar hit och dit och magont.

Jaja jag säger som alla andra: "Det löser sig".

PROMILL GO TO HELL

Jag var glad, nytränad och ja bara glad helt enkelt! Kommer hem öppnar ett brev och får en chock. Jag lämnade in min kamera på onoff för mer än en månad sedan men eftersom jag köpt kameran online fick jag lov att skicka in kameran till deras serviceföretag Promill för reperation. Min 1-års garanti har inte gått ut så reperationen ska vara gratis. Nu visade det sig att kameran hade en fuktskada och det ingår inte i garantin, fine. Sen hade kameran två andra skador också som ska ingå i garantin. Håll nu i hatten.. Kostnaden av fuktskadan skulle bli 5685 kr plus frakt tillbaka. ÄR DE DUMMA I HUVUDET?? Kameran kostade ju för fan inte så mycket ens. Arbetskostnaden låg på 1100 kr. Alltså sjuka summor. Så jag tänker ringa dem i morgon och be dem skicka hem kameran igen för jag tänker inte betala den summan. Men kameran ska jag ha tillbaka för där är ändå ett i batteri för 600 kr som funkar innu. Jag tänker inte betala en spänn föruton fraktkostnad och eventuell undersökningskostnad. Men inte en arbetskostnad på 1100 kr. Då går jag vidare med detta till ARN. Jag ska aldrig mer handla något på onoff det är fanimej den sämsta butiken på denna jord. HATA ONOFF.

Nu har jag ont i magen bara för detta. Det hjäper ju inte heller att man är "fattig student" och inte sitter inne på såna kulor nu eller att man inte har en rik farsa som pröjsar allt. Och det har jag inte tacka fan för det i alla fall.

Partyplan inställd!!

SKÖNT! Jag "slapp" festa ikväll. Jag hade inget sug alls. Anna ringde nyss och sa att Therese inte orkade och jag hängde på där. Riktiga partypoopers. Men så skönt att ingen av oss ville för då är det ömsesidigt och ingen behöver lipa.

Nu hör jag besvikna röster från brosans rum. Antagligen går inte fotbollsmatchen som brosan och "Mr O" vill. Ett onödigt målinsläpp. Jaja så kan det gå. När man inte är så fotbollstokig som dem så bryr man sig inte så mycket. Men jag lider med dem, i alla fall i några minuter =)

Jag har inte gjort något vettigt alls idag. Tränat, varit på Svedala outlet sen bara slappat. Så i morgon blir det både jobb och plugg. Jag vill inte men jag måste. Jag ska i alla fall städa rummet ikväll innan det blir mer slappande för då har jag ändå gjort något vettigt.

Vilket jäkla meningslöst inlägg detta blev.

Förresten.. Visst är tillit det viktigaste som finns i en relation? Jag tycker det. Det där var bara en parentes men en jävligt viktig sådan.


                                                                                          

RSS 2.0