Uppdatering

Dejten var bra! Han var snäll på alla sätt och vis och vi hade det skojigt med vin i slottskogen och sedan lite Liseberg. Söndagen blev det outlet, sushibar,lite strövande och så mys ni vet. Åkte hem och kände typ "ja det var väl skoj" men inte så mycket mer. Jag vill vara singel och trivs med det för tillfälligt. Men jag saknar ändå honom lite men egentligen tror jag det handlar om att man som singel saknar att gosa med någon då och då. Jag har lärt känna mig själv med åren (nu lät jag gammal!) och allt handlar om att skynda långsamt och inte ta första bästa för att man är kelsjuk. Men att gå på dejt är riktigt skoj! Det är att rekommendera!

Nu är det bedtime för i morgon är det som vanligt jobb och därefter blir det Lilla torg! Me like!

TGIF

Alla skriver om hur sorgligt det är att "the king of pop" har gått och kolat av. Märkligt eftersom det bara för en tid sedan skvallrades i media om hur kass Jackson varit på senaste tiden, att han inte levererade längre och annat daltande om hans privatliv. Bit er nu i tungan alla suckers som bara kan klaga och endast se det positiva då något så här bedrövligt har inträffat. Alltid samma visa. Varför kan inte alla bara leva i nuet och uppskatta människorna medan de lever istället för att hedra dom när de har dött? Hmpf.

Nu åter till resväskan som har fått för mycket i sig. I morgon hoppas vi på sol!


Habibib

 "jo jag plockar upp dig på centralen åker hem till mig och lämnar grejerna sen tar vi bussen in till slottskogen eftersom det är fint med vin till maten. Efter att snackat med pingviner och picknickat så har jag inget planerat  :) "

Min dejt kommer nog bli rolig till helgen! Skönt att komma ifrån Skåne också ett par dagar för att se något nytt!

En av mina allra bästaste vänner har fått en otäck knöl i bröstet och jag fick känna på den idag och jisses vad den var stor. Var hos läkaren idag och eftersom det såg misstänksamt ut så blir det mammografi på torsdag. Bröstcancer har hyfsat bra prognos numera och det är ju inget som säger att en stor knöl är en tumör. Men ändå min lilla gumma! Visst blir man orolig. Men vi får hålla tummarna för att det "bara" är ännu en otäck cysta.

I övrigt lever jag på små rosa moln som dippar ner i den svarta avgrunden emellanåt. Bittersweet you know.

Städtajm

Tråkigt. Det är sjukt tråkigt att städa och rensa ut. Jag fastnar hela tiden i alla minnen som sakerna påminner mig om. Dessutom framkallar denna städning värsta astmahostan hos mig och jag får inhalera så jag blir skakis. Nyligen blev jag tillfrågad om jag kunde va fyllechaffis idag med, varför blir man drabbad av denna fråga bara för att man inte ska dricka? Jag vill liksom bara ha en lugn kväll för mig själv utan avbrott... Uppfattat??

Boom Boom Pow spelas flitigt nu när jag städar, ja även Svennebanan och all annan mögmusik. Men det blir lite roligare då i alla fall!

Okej nu är pausen slut, kaffet är uppdruckit och msnkonversationen är avslutad med en man, nej en pojke som inte fattar att det är över, slut och finish med vårt förhållande. Hmm är jag inte tydlig nog?

När jag ser dig får jag kortslutning!

Mina bihålor gör bara så ont! Och jag är så snorig och slemmig. Äckligt! Och så känns det som om det var söndag idag. Men det är ju bara lördag. Därför har jag två hela dagar på mig att rensa ut mitt studentpapperssamlande. Jag rensar bland alla mina papper, skrivarbeten och prylar. Jag har enormt mycket att slänga, har ca 40 uppkopierade böcker (ca 300 s minst i vardera) det blir mycket papper och mycket ny plats att förvara saker på.

Jag har fält en tår idag när jag hittade gamla bilder, eller inte så gamla men de tillhör mitt förflutna. Tänk om jag bara kunde få återuppleva ett par minuter från dessa underbara tider!

Saknar systeryster också. Ibland känns det så orättvist att inte få kunna vara nära de som man älskar mest. Lite Winnerbäck blir som plåster på såren i alla fall i ett par minuter.

Kiss me thru the phone, idag vill jag ha de av flera som jag saknar sådär hemskt mycket när man känner saknaden sådär starkt. Jag vill krypa upp i en varm famn nu eller nej hellre vill jag ta min rygga och bege mig igen för det är då jag verkligen känner att jag lever!


Unik

Jävla hosta. Sårig näsa. Orka!
Men idag är det Midsommar och jag hoppas att alla får en bra sådan!Misdommar firas flitigt även på jobb.

Ja då var man tillbaka på ruta ett eller kanske tre?

Förtroliga samtal med E gör att jag tänker större, mer moget och vågar glimta in i framtiden. Det  är dags att lägga om, hela jag vill det men samtidigt vet jag att denna tid i livet aldrig kommer tillbaka, liksom min underbara 20 årstid. Men man måste samtidigt göra det man tror på för vem vill vara den som ser tillbaka på sitt liv och ångrar en massa saker som gjorts eller som aldrig riktigt blev av?

Radikala planer har i alla fall förändrats och naiv som jag är så tror jag självklart på ödet och på känslan i magen som oftast brukar leda mig rätt. Jag tror i alla fall på att allt som händer och sker har en mening även om vi inte kan se den meningen just då så faller allt på plats senare.

Nu är det Midsommar och varför firar vi det egentligen? Bortsett från andledningen att få svulla i god mat och ta nubbar till fyllevisor? Jag hoppas i alla fall på fint väder och på glada miner!

Sick

Jag är så nedrans förkyld. Har gått med feber på jobbet hela dagen och självklart tyckt synd om mig själv. Har även sagt upp mitt medlemskap på oasen samt tackat nej till en lägenhet på kapellgatan i stan. Malmoe here I come! Jag längtar tills jag ska få flytta och jag längtar ännu mer tills jag fått in alla mina prylar i lägenheten och röjt upp där. Sen blir det fest!

Nu är det duschtajm och sen ska jag börja läsa "From my sisters lips" av Naima B. Robert. Den ska handla om det muslimska kvinnosläktet. Det är Enisa som vill att jag ska läsa den innan jag går över till Koranen. Dock är boken på engelska så jag håller tummarna för att den är någorlunda lättläst!

Puss från en snorig Carro!

Söndag den 14 juni

Man mår som man förtjänar. Jag mår sådär. Trött, hängig, gnällig och allmänt irriterad. Det har varit party både i fredags och lördags så för mycket alkohol och för lite sömn har ställt till de lite i min dagliga rytm. Men det är faktiskt inte det som jag vill komma fram till just nu. Jag äter dåligt, stressar, har för lite egentid, sover för lite och oroar mig för lätt vilket gör att jag mår därefter. Vad ska man säga? Skärpning. Jag måste ge mig själv en chans, vara egoistiskt och sätta mig själv i centrum, ingen annan gör ju det!

Men som sagt helgen har varit kanon och här kommer ett urval av lite partybilder.För jag har tagit exemen.. fy fan vad jag är bra!!

Har planeringstid på jobb. Så detta är egentligen förbjudit. Att blogga på arbetstid vill säga.

Nu är jag äntligen examinerad förskole/grundskolelärare! Jag är så stolt över mig själv! När jag kom hem igår fick jag finaste smycket av syskonen och den fränaste krom Guessklockan av föräldrarna. Tack!

Ikväll blir det studentfest och i morgon är det kvalitetstid med bästa väninnan i form av ett besök på make up store där vi ska bli sminkade tillsammans! På kvällen ska vi på schlagerfest, inte min favoritmusik eller tema men om där bara är trevligt folk så övervinner det allt annat! Så det ska bli skoj!

Okej nu var det planering.. Jag är teknikern på jobb så jag ska greja med autokorrigering av foto etc.

Ha en regnig fredag!


Jag älskar mitt yrkesval! I alla fall för tillfälligt!

Manliga strippor

Me like!! I September ska jag och ett gäng brudar se manliga strippor! Vi har bokade biljetter och ska härja längst fram och stoppa femhundringar där dom minst anar de! Jag ska försöka få mig en lapdance också..! Oh yeah! Nu ska jag sova och gissa vad jag ska drömma om! Hehe!!

:)

Jag och Enisa! Bästa vänner och kollegor!

Världen i mitt hem

Klick klick klick och så var jag 3000 kr fattigare. Skattepengarna kom idag och 9000 en kronor rullade in på mitt konto. Men som sagt nu har 3000 av dom rullat ut igen. Men pengar ska ju rulla haha. I vilket fall som helst så har jag bestämt mig för att dessa pengar får slösas på vad jag vill för det är pengar jag inte räknat med. Jag lade dom på inredning idag. Jag har precis klickat hem en jordglob och en tavla. Hyfsat dyra prylar men varför köpa skitkvalité på saker som man verkligen vill ha? Pengarna måste dock räcka till några tråkiga saker med, en vägghylla samt en byrå. Men men det får jag ju leva med.

Nu är det msn chatt till 22.15. Gud vad fjortis jag känner mig!

Puss suckers

Tuesday afternoon

Jag lever fortfarande på msnchatten från igår :) Dock har jag satt upp en regel: på vardagar stängs msn ner kl 22.15 för jag måste vara piggare på jobb och i mitt liv i övrigt. Mobilen lär väl glöda efter 22.15 för jag brukar vara bra på att flytta runt problem...

Idag har jag köpt en underbar virkad bomullsfilt på Lagerhaus för 349 kr. Jag längtar tills jag kan lägga den på min säng i nya lägenheten! Eller ha den till piknick eller sitta och läse i en fåtölj men filten över benen. Jag dagdrömmer nu :)

Nu är det gitarr som gäller sen blir det att måla ännu en gång på mitt sängbord som ska bli lantligt vitt. Därefter väntas planering samt packa jobbväskan med varma och svala kläder till utflykten med barnen till Falsterbo. Vi har bokat storstuga och allt om nu vädret skulle vara för jäkligt. Kommer bli mysigt tror jag!

Ps: Två av mina visdomständer är på G igen. Drygt.

Vill inte sova!

Varför gå och lägga sig när man har världens bästa msn konversationer? Jag pratar både med Mr N och Mr O och båda två roar mig helt underbart mycket! Någon förstörde Mr O cykel idag, jag har ju kvar den här och jag känner att jag måste gottgöra honom. Men hur? Jaja förhoppningsvis ses vi i sommar en sväng och catchar upp lite. Trots att han är mitt ex så är vi så bra vänner och det glädjer mig. Vi pratar om våra nya ragg, diskuterar och bara har skoj! Helt perfekt!

Men men ska upp om 5 h, i morgon ska ni nog inte tjafsa med mig med andra ord. Snart ska jag på dejt med Mr N! Ska bli spännande att sitta i slottsparken på piknick! Hihi :)

Godnatt!

4 dagar kvar...

Om fyra dagar tar jag examen! Jag har en uppspelningstenta samma dag och blir jag inte godkänd på den så får jag inte heller mitt examensbevis. Jag är nervös! För även om jag kan mina låtar och ackord nu så vet jag ju aldrig hur jag blir när jag väl står där på scenen med massa publik. En blackout då är det sista jag önskar mig.

Jag måste faktiskt säga att jag är sjukt stolt över mig själv som lyckats arbeta under alla år samtidigt som jag pluggat (helfart dessutom!). Ärligt så vet jag ingen annan som arbetet lika mycket som mig och ändå lyckats med alla uppsatser och tentor med högsta betyg (okej okej jag överdrev men bara lite för jag har faktiskt nästan högsta betyg i alla ämnen!). Jag är stolt! Sedan en månad tillbaka har jag blivit nyanställd på en förskola och arbetar 100 %.Till det ska tilläggas att jag också läst min sista kurs på kvällstid. Därtill har jag arbetat som simtränare ett par ggr i veckan samt haft ett städjobb två ggr i veckan. Hur har tiden räckt till undrar jag? Jag har ju t.o.m. lyckats köra 4-5 träningspass varje vecka också. Hmm vad ska jag göra med all tid som blir över nu när jag bara ska arbeta heltid? Förmodligen kommer jag ha mer tid över till mig själv vilket är mycket uppskattat! Men som sagt det är fyra tuffa dagar kvar innan champagnen ska korkas upp! Here we go!

Vilken helg!

Helgen har varit alldeles underbar och än är den inte slut!

Jag har gjort årets förpärla och utgång! Denna fredag på Koi tog priset i roligheter och i trevliga människors sällskap! Dessutom fick jag hånglat med en söt kille! Och han är brandman eller han praktiserar än men det lät ju lite halvsexigt!

Nu har jag snart pratat med Mr "N" i 2h eller egentligen hela dagen han är så snäll den killen. Och efter ett litet hångel har jag ändå lite skuldkänslor även om det bara är simpla dejter jag går på med Mr N. Sluta Carro! Sverige-Danmark var ju lagom intressant men Anna var desto mer insatt än vad jag var. Jag åt mest godisoch prata med Mr "N" då som sagt.

Nu ska jag sova, 3 h sömn på 48 h är inte okej!

Alex och Anna de är banne mej några toppfavvisar hos mig!

Lite och lite till

Hmpf. Lite insyltad är jag. Lite saknad har jag. Lite hopp också.

Imorgon är det fredag! Underbara freaky friday! Jag hoppas på glada bud.

Nu är det däremot sängen som kallar.

Kan ni tänka er?

För första gången har jag precis kunnat småskratta åt något löjligt utan att känna ett dugg "gud vad hon är omogen" känsla. Fattar ni? Ibland vet man med sig att någons beteende är sjukt omoget men ändå har man tagit åt sig och stört sig på det. Jag hade en sådan upplevelse idag men jag skrattade bara åt det och tänkte "stackars lilla flicka att hon inte inser sin egen omogenhet!" Ungefär så liksom. Jag får vuxenpoäng för det! Det är nog ofta man säger att man inte bryr sig om saker men ändå skänkar man en eller flera tankar på det efteråt och blir sur, avundsjuk, svartsjuk eller vad det nu än må vara. Men se där jag skrattade bara lite hjärtligt. Fniss fniss!

Jag skulle så gärna vilja delge något här på bloggen men än så länge håller jag inne på det. Får väl se hur det utvecklas så kanske jag berättar.

För övrigt så kom en person "tillbaka" igår.. Inte heller detta vill jag avslöja mer om än att jag kände någon konstig slags glädje/sorg känsla. Hmm jag har nog blivit lite mer blödig på sistone. Eller så betydde det här mer för mig än vad jag anade.


RSS 2.0