Vardagsgrubblerier

22 dagar kvar. Inte alls lång tid. Men det känns långt. Solen har inte gått ner än. Härligt med sommartider! Under senaste timmen har jag funderat på följande; varför räknar man veckor från måndag till söndag? Jag tänkte att jag skulle börja räkna annorlunda typ onsdag till tisdag. Då kommer helgen i mitten av veckan och när veckan är slut är det bara två dagar till nästa helg igen! Smart va?!

Ännu ett halleluja inlägg

Jag är så negativ för tillfälligt. Det som tynger mig mest är att jag har en sådan ångest över att min utbildning lider mot sitt slut. Jag vet inte om jag vill jobba med barn längre! Suck å stön! Det blev inte bättre idag när jag jobbade på Östra skolans fritids, det enda glädjande var att jag träffade Nicklas och vi pratade gamla minnen! Nu har vi i alla fall bestämt att vi ska ha en reunion, jag sa till sommaren han sa "nä nästa vecka för faan!" får väl se hur det blir med det men han är så grymt skön och prata med! I övrigt har dagen varit seg, pappa och bror har varit här och hjälpt mig en massa och nu återstår bara några få lådor och städning. Ska sova på soffan inatt för sängen är numera placerad i mitt barnrum. Bara det ger mig knas mycket ångest. Dock fick jag besked idag av Abitare att jag har tjing på en lägenhet så fort Andrea flyttar ut vilket kan bli snart typ i april/maj. Men men jag vet ju inte vart jag vill bo, vad jag vill göra o.s.v. Ska på möte i morgon och prata av mig med psykologen och förhoppningsvis reda ut ett och annat i min oroande mage. Att gå in i vägen och lida av stress är inget vidare ändå kan jag inte säga nej. Jag kan tycka att jag får skylla mig själv vilket jag också får men ändå kan jag tycka synd om mig ibland.

Aja nu ska jag hugga tag i saker här sen ska jag bosätta mig i soffan resten av kvällen.

Ps: behöver jag säga hur mycket jag längtar till jag ska till syrran? Önskar att jag bodde där istället. Vi sa det idag att Sverige är tråkigt, men det beror ju på hur man ser på det och hur man är som människa. Men som Alex sa jag kommer aldrig finna ro på en och samma plats utan ro finner jag när jag ständigt är på väg nånstans. Spiken i kistan där.

Puss suckers!

Man gör så mycket ibland

Man ger fingret de tar hela armen. Man säger bu det tar också bä. Man säger nej men det tolkas som ja. Man är slutkörd, tärd och tänker är det så här det ska vara? Men så cyklar man i vårsolen och håret lyser blont. Man hälsar på en väns vän som går i armkrok med sin drömman. Det luktar nybakat i trappuppgången, någon har bakat päronkaka. Man ringer på dörren till den nya grannen och möts av en snygg grabb med bar överkropp, uppknäppta jeans och rufsig frisyr. Man får lite tunghäfta men kommer snabbt i balans, utbytar några ord, får låna nyckeln och blir lycklig. För en småsak. Man drömmer drömmar och fantiserar om sin framtid men lever också i nuet. Man pratar med sitt ex och man är snäll mot varandra. Man pratar minnen, man vill ses men man är överens att tiden ihop är förbi. Man är nykär och vill få det att funka. Men man är två om relationen och man ska få lika mycket som man ger. Man bestämmer träff med en väns gamla arbetskamrat, man grubblar över sina möjligheter. Man slutar tänka och tillåter sig att bara vara, bara för några minuter men det ger en krafter för dagar.

Lite så har de senaste dagarna varit.

Nya vyer

06.30 kommer min 54-åriga arbetskamrat med en underbar idé. Varför har jag inte tänkt den tanken förut? Måhända att jag inte blir rik i fickan på det men jag får erfarenheter för livet och jag får ju resa, uppleva och se nytt folk! Detta ska jag kolla upp!

Snart blir jag kanske gul i hårbotten och då skyller jag på bästa väninnan! Haha.
Tills dess blir det städning i 190.


Arbetsintervju 3 och 4

Jag klarade mattetentan! Bra jobbat till mig själv! Fick högsta betyg :) Redovisningen gick också bra idag och nu är det min uppsats som kvarstår, den är inlämnad men inte rättad än. I morgon är mattekursen klar dock kommer jag inte närvara på sista lektionen eftersom jag ska på en arbetsintervju kl 11.00 i Rörsjöstaden och en kl 14.00 vid Pildammsparken. Dock har jag ångest! Jag vet inte exakt varför men det finns ju känslor för en kille som finns 50 mil bort. Och därför känns det inte skoj att ta en anställning här eller samtidigt måste jag tänka på mig själv i nuläget men som sagt jag känner mig splittrad och vet inte vad jag vill.

Jag hoppas dock på en lägenhet som jag ska kolla på i helgen. Men jag vet ju inte vart jag vill bo i heller egentligen! Förstå att jag blir tokig!

Nu ska jag fortsätta packa ihop min lägenhet, pappa har varit här och tagit första flyttlasset och i helgen ska jag transportera resten. Mamma ringde idag och berättade att hon köpt en dammsugare till mig! Tack snälla mamma! Och mormor har fixat strykjärn! Ni är guld värda och jag är jättetacksam! Jag längtar till skattebeskedet kommer också om jag får tillbaka pengar vill säga, ska jag betala vilket det finns en risk för så hoppas jag att brevet kommer bort på vägen och att systemet kraschar så att det glöms bort.

Puss suckers!

Utnyttjar varje minut på denna ljuvliga tisdag!

Idag har jag hunnit med en hel del och mer bli det. Jag har umgåtts med Moa och mamma vilket var helt underbart! Jag har tränat och promenerat, tvättat och packat flyttkartonger. Jag har också skrivit klart min matteuppsats och förberett min redovisning med laborativ matematik. Nu ska jag skicka iväg traderapaket, folk har köpt lite kläder av mig. Sedan ska jag jobba hos daddy innan jag ska hem och äta sedan spela gitarr. Ska försöka hinna med att stryka en massa tvätt ikväll också samt packa lite till.

Nyss ringde telefonen och jag ska på en ny arbetsintervju på fredag inne i Malmö, Rörsjöstaden. Får se vad de har att erbjuda, jag har ju redan blivit sugen på ett av jobben som jag varit på intervju med men det skadar inte att öva sig att gå på arbetsintervju samt se vad som erbjuds!

Make my wish come true

Då var mattetentan klar. Nu hoppas jag att jag klarade den. Den var klurig men det var roligt att skriva den också! På fredag får jag klartecken om jag satte den eller om det blir omtenta. När jag kom hem vart jag så trött i skallen så jag lade mig på soffan och somnade i 3h. Så nu är jag pigg så jag ska ta en låda och packa ner lite grejer. Skönt om jag får undan lite saker hela tiden, jag både vill och inte vill flytta hem. Om jag får klartecken på en ny lägenhet då känns det ok att flytta hem en stund emellan men om det inte går igenom så känns det lite mer segt. Men min relation till päronen ska förbli så fin som den blivit så den kommer jag vårda ömt. Det roliga med hemflytten är helt klart att jag får träffa familjen dagligen för konstigt nog kan jag räkna på fingrarna alla de gånger jag varit hemma i huset sedan jag flyttade ut. Men jag längtar tills jag kan krypa upp i mammas och pappas säng och ligga där och prata med dom! Men som sagt det är skönare om jag vet att jag får lägenheten så jag har ett mål.

Imorgon ska jag och Moa spendera tid ihop! Klockan nio hämtar jag upp henne och så ska vi promenera hem till mamma! Det blir dubbel lycka, få umgås med Mos och mamma samtidigt! Oboy!

Puss suckers!

Rensat ut några år från garderoben

Idag har jag rensat rensat och rensat bland mina kläder och skor. Emmy har varit här uppe och hämtat en kasse donation, mamma har hämtat en sen fick jag ihop en hel sopsäck med mindre attraktiva saker som ska slängas. Dessutom har jag en hel hög med märkeskläder som ska läggas ut på tradera. Det är skönt att få bort så mycket för nu kan jag verkligen se vad jag äger! Nu sitter jag och pluggar matte men det får bära eller brista i morgon. Jag har ju x antal chanser att tenta om om det inte skulle gå vägen! Men jag hoppas ju att jag ska slippa det såklart!

Förresten mamma tog bilder på min arm idag, bra att ha bitmärket dokumenterat om det skulle ske någon obehaglig utveckling av denna bisarra skada. Jag ska lägga upp en bild i veckan så ska ni få se.

Nu ska jag fortsätta plugga och hoppas på goda besked i veckan.

PS. I LOVE YOU

Har sett film för jag kan inte sova. Kommer vara så himla trött i morgon. Måste prova blunda med ögonen nu snart för jag behöver sömn.

Idag kände jag världens lyckorus och det p.g.a. mitt gudbarn. När jag kom in genom dörren mötte hon mig gåendes själv så jag satte mig på huk och tog emot henne i min famn. Hon var så strålande glad och då kan man själv inte bli annat än lycklig också! Hon är en underbar liten flicka med en sån fin personlighet! På tisdag är det gudmor och gudbarn som har kvalitétstid. Oboy om jag längtar!

Nu ska jag krypa till kojs igen.

Be loved

Minilördag med skön retromusik dunkandes i väggarna!

Jag har kalla fingrar. Även om våren är här och solen skiner så är vinden fortfarande kall men men om en månad så är det andra bullar! Jag har tagit upp en kartong för jag tänkte packa ner lite smått som jag inte använder därmed kommer ihoppackningen av lägenhetsinnehållet inte ta lika lång tid.

Måste plugga en del senare med. Räkna matte och läsa musik. Jag är dock inte effektiv idag, orkar inte riktigt. Jag längtar till nästa helg igen för då är mattekursen över och jag kan släppa det. Hoppas att andra saker är lösta eller i alla fall delvis uppklarade tills dess också.

Jag har fått en sån lust att rensa bort saker från mitt liv. Prylar som aldrig används, kläder, osmarta vanor etc. etc. Men jag har svårt för att slänga grejer så jag försöker sälja en del och skänker bort resten till mer behövande människor. Osmarta vanor jobbar jag för fullt på. Bl.a. så är det inget godis som slinker ner i mig förrän jag sitter på planet till USA!

Nu ska jag vara lite mer effektiv, grannen spelar musik för fulla muggar så jag blir lite på hugget faktiskt!

Nyponbuskar nyponbuskar

Vårväder, sol och massa barn som är ute och leker! Mysigt!
Jag är helt slut i huvudet efter allt matteräknande i skolan
så jag ska sjunka ner i soffan nu innan jag börjar med lite
nytt matteplugg. Ska dricka ett glas jordgubbssaft och njuta!
Jag har ca 40 dagar kvar tills jag ska iväg! Jag tycker om
att längta efter saker även om jag vet att det är viktigt att leva
i nuet också. Men jag saknar ju syrran och inte är det fel att
längta till en två veckors lång semester i USA?!

All by myself

Hemmakväll! Skulle egentligen varit med Tessan ikväll men kände att jag behövde vara för mig själv och ha egentid eftersom jag jämt är på väg nånstans i veckorna. Har nyligen kommit hem från en tävling, har också precis varit med om ett stort bråk där jag själv fungerade som medlare. Vuxna människor. Något knäppt ska man väl vara med om med jämna mellanrum. Om ni undrar så går jag självklart emot strömmen och kollar inte så mycket på melodifestivalen ikväll men jag såg självklart Caroline af Ugglas och det är hon och ingen annan som ska vinna. Dock ska låten inte översättas till engelska för då tror jag den förlorar sin charm. Retro och 60-70 tal känns så rätt nu och plastiga flickor och stureplan killar går helt bort med deras tråkiga poplåtar. Gör riktig musik!

Nu ska jag snart se en film som daddy fixat sen ska jag sova! Det är så skönt att inte ha några måsten ikväll. Me like!

XOXOSka först duscha och köra inpackning och scrub. Oh vad skönt!

Födelsedagsgrisar

Idag känner jag x antal stycken som fyller år. Dock firar jag bara två av dom med presenter och kramar! Mina två älsklingar, den ena är min daddy och den andra min bästis Jessi! Älskar er och jag hoppas ni båda får en underbar födelsedag!

Jessi ska jag fira i helgen och daddy ikväll! Jag ska spela Happy B-day och Yellow submarine på gitarren för honom! Innan dess ska jag träffa Micke som är nere från Uppsala han ska kolla hur jag sköter simträningen och ge mig ris och rosor. Vi ska prata lite framtid etc. Spännande och lite nervöst. Men jag har skin på näsan och kan prata för mig.

Nu ska jag dra jag ska besöka Björn innan också. Puss på er alla och trevlig helg!Födelse (fylle) gris nummer 1!!Födelse (fylle) gris nr 2!!

John Blunds mysterier

I natt drömde jag att Moa (mitt gudbarn) fått långt mellanblont hår och lugg! Jag förstod ingenting när jag kom in genom dörren och Moa sprang runt (hon kan i nuläget inte ens gå själv!) och lekte. Jag kommer ihåg att jag tänkte i drömmen att "fan det var ju bara en vecka sedan jag var här sist!". Helt sjukt vad man kan drömma knäppt ibland. Men tiden går fort och därför fick jag plötslig abstinens av att krama och gosa med Moatösen. Hon är så gullig nu, snart 1 år och det händer nya saker hela tiden! Snart kan hon prata också, hur kul kommer inte det bli liksom?! Jag ska tvinga hennes päron att släppa ifrån sig henne så jag kan få passa och leka med henne alldeles själv en hel dag. Haha good luck!

Idag har jag ännu en examinationsuppgift. Klockan två börjar skolan så det blir att dra in om en timme. Så nu ska jag laga middag. Blir kycklinggryta med curry. Blev så sugen på det häromdagen och idag ska jag äntligen få käka det!

Ikväll är det boxning! Jag längtar!


I did it!

Jag laddade hem ett program som gör att jag kan öppna själva Excelprogrammet. Så nu är min uppgift gjord! Enkel var den också så nu kan jag sova med gott samvete!

Måste dock se lite tv först brukar ju vara Seinfeld vid denna tid. Min humor!Puss suckers!

Onsdagsgrubblerier

Mitt Excelprogram fungerar inte, det vill inte ens öppna upp. Illa för mig då jag glömt lämna in en inlämningsuppgift som ska vara inne idag 00.00. Jag får stryka med alla andra suckers. Får dra till daddys i morgon efter skolan och fixa det där. Känns väl sådär.

Något som känns lite roligare är att jag ska på boxning i morgon med ingen mindre än gamla kursaren Cajsa. Ska bli kul att knyta fistarna lite, få lite mjölksyra och skaka i kroppen. Det är då jag mår som bäst!

Jag har kommit fram till att jag är i obalans. Ena dagen är jag på g och världen känns underbar nästa dag vill jag bara krypa in under täcket och bli kliad på ryggen av någon jag håller kär. Jag är rädd för vuxenvärlden helt enkelt. Rädd att jag inte duger, rädd för att jag ska fastna i något och inte få göra mina drömmar till verklighet. Rädd för allt men ändå inte rädd för något. Jag vill nog inte bli vuxen så snabbt. Jag vill väl helst bara chilla, jobba lite här och där, ut och resa, träffa folk och inte vara rotad. Men faktum är att man kan göra allt det där samtidigt som man är vuxen! Det är bara jag som ska inse det och stå fast vid mina mål och drömmar!

42 days to go

42 dagar sen semester! Lycka!Gubben i lådan, här är han för er som inte känner mig så noga!

Tisdag morgon och jag har inte somnat än!

Jag har haft så ont i magen på ett konstigt sätt de senaste dagarna. Jag vill inte vara en hypokondriker men något säger mig att jag kan ha magsår. Jag är stressad och kan för tillfälligt inte prioritera. Jag har sömnsvårigheter och inte ens mina kära zolpidem hjälper mig. Jag vill inte bli en sån där som går in i väggen och blir totalt likgiltig det är ju nu innan som jag ska styra upp och göra vardagen hanterlig. Dock lättare sagt än gjort. Jag drömmer ofta bort om ett annat liv och en annan Caroline. Men allt kan ju bli till verklighet bara man vill och har fokus på målet. Så vad vill jag? Vad vill jag på riktigt? Jag har fan troll i magen. Något spökar och sliter i min stackars mage. I morgon har jag en riktig tänkardag. Men som vanligt ligger annat på schemat också men jag ska inte stressa. Allt har sin tid som den vise mannen sa. Och med det avslutar jag denna dag, det är ju redan tisdag morgon!

Jag vill inte besluta något nu.

Jag måste lära mig säga nej. Idag brast det. Mamma ringde och jag började gråta, jag har ångest inför mycket och jag får panik. Jag vet inte vad jag vill! Eller jag vet att jag vill ut och resa och jag tror att jag vill vara med Mr "M". Jag tänker på han konstant och saknar han sådär galet mycket när vi inte ses. Jag vill inte ta några stora beslut ikväll som jag kanske ångrar. Jag är rädd för att binda upp mitt liv. Världen ligger framför mig och jag vill inte ta första bästa. Jag vill inte jobba på Kunskapsskolan. Ni får tycka vad ni vill men jag måste sätta mig själv i centrum och göra det som känns bra i hjärtat för mig. Pengar och bra löner är inte allt. Inte för mig i alla fall. Jag vet inte ens vart jag vill bo. Jag vet ingenting. Inget! Jag längtar tills jag ska till USA, jag behöver komma bort nu. Jag är så glad att min favoritpåg ska med mig också! Något som gör att vardagen skiner upp lite.

Karmakarmakarma igen!

Arbetsintervju i fredags, de gillade mig och om 3 veckor ska jag åka upp igen och ha med mig ett löneförslag och få se de olika lokalerna och träffa mer personal. En fast heltidstjänst, tur eller?! Men idag fick jag ett ännu bättre förslag och det hemma i trelleborg. Ska sitta i föhandlingar i morgon, känner mig nervös för det blir ett stort steg för mig. Jag vill ju va med micke också. Det där med avstånd är jobbigt. Men jag gillar han. Känns som om det händer mycket i mitt liv nu.

Nu ska jag vara social.

Puss suckers!

good

Kunskapsskolan. Jobb. Hmm. Coolt! Tack men jag vet inte vad jag vill men sjukt kul att bossen vill ha mig! Haha. Karma karma karma!

Lite tester och mycket nackspärr

Jag har haft lite envisa problem med hormonerna och massa annat men idag fick jag konstaterat att jag inte är gravid! Min doktor var ju bombsäker på att jag var det men jag var lika säker på att jag inte var det! Trots x antal graviditetstester så gav sig inte min kära doktor men idag kom beviset! Puh! Det var coolt att kolla livmodern och hela kitet på skärmen och det fick mig faktiskt att tänka på framtiden då man ligger där med en bebbe i magen. Men det får dröja! Haha. Jag kollade annat också som t.ex. mitt blodtryck, jag höll på att svimma som vanligt och trots att jag precis innan besökat hade käkat stor frukost så låg mitt värde på 100/60, lågt blodtryck och bra kondis?? Men det visste jag redan. Haha. Som vanligt blev jag tillsagd att äta 6 mål om dagen för att jag ska undvika yrsel och att svimma.

Nu har jag lyckats få en rejäl nackspärr igen. Jag kan inte prata i mobil för jag kan inte lyfta armarna och jag får stå upp vid datorn så att armarna är sträckta rakt ner. Mamma kommer snart hit och ska hjälpa mig så jag får det lite lindrigare. Tack snälla mamma! Tur att jag kan sms:a i alla fall!

Nu är det pluggning som gäller, spikrak i ryggen sittandes på en stol. Funny day!

Andas!

Jag är jämt så jävla duktig på att säga till andra att de inte ska stressa ihjäl sig men när det kommer till mig själv så gör jag precis tvärtom. Jag är sönderstressad vilket resulterar till att jag inte kan sova på nätterna, får hjärtklappning och ångest över många saker. Chilla för fan! Jag hade behövt 48 h på ett dygn för att hinna med allt jag kräver av mig själv. Skärpning till mig själv! På allvar. Det är ju seriöst bara slöseri med sitt liv om man ska stressa sig igenom allt.

Tur att jag ska bort i helgen. Jag ska bada badkar med Mr M (vilket nog var minst 10 år sen senast!) och så ska jag bara ta det lugnt. Så det så!

Lyckorus

Jag lever på min koffeinkick dessa dagar! Har precis kommit hem från träningspasset, jag var riktigt sugen på att själv simma i baljan men jag får vänta till i morgonkväll. Simmarna är så jäkla tacksamma! Alla tackar mig för passet innan det går in i duschen. Bra ungdomar finns helt klart kvar! Haha.

Nu ska jag äta frukost och kolla på the voice, det är min favoritsysselsättning på mornarna när jag hinner med det! Sedan blir det plugg, plugg, plugg och ikväll ska jag köra lite styrka och en timme spinning. Nacken ska vara helt återställd tills dess, i alla fall om jag får bestämma!

Gubbarna kom tillbaka

Jag kokar röda linser och skriver matlista, mitt i natten! Jag vaknade av en mardröm, samma mardröm som jag ibland hade som barn. Jag ser gubbar överallt som svajar omkring i luften. När jag var liten sprang jag alltid in till mina föräldrar och så fick jag sova mellan dem i sängen. Nu blev jag istället klarvaken och började fixa med sådant som jag inte hinner med annars. Jag har lite för mycket att göra! Jag ska ändå upp om en timme för jag har blivit ansvarig för A-gruppens morgonpass nu också. Jätteskoj, det enda tråkiga är att jag själv inte kan simma på dessa passen men jag får trycka in några simpass med dem på kvällen istället. Jag ska träffa Stefan i Danmark också! Snacka simning och allt annat skit samt simma lite. Kommer bli guld!

Nu ska jag kolla mitt bankkonto, alltid lika intressant. Hehe.

Sov sött suckers!

Äpple med kanel

Mellanmålet är ibland det bästa målet på dagen! Gammal musik spelas och jag studsar runt! Ikväll är det mys med min Casse och vi ska äta grönsaker och dippa! Först ska jag dock jobba ett par timmar och sitta på möte. Detta i kombination med min nackspärr är inte drömläget men jag ser framemot myset efteråt!

Jag bjuder på de senaste i bilder. Enjoy!


Morgonpromenad, snöflingor, jobb, på väg till ett möte i solnedgång,
mormors 70-årskalas, shopping, cupcake och mellanmål!

RSS 2.0