........

Jag är uttråkad! Jag har för lite att göra. Haha det var en överdrift men jag orkar inte göra det jag ska för det är inga roliga saker...

Jag vill bara hoppa på rosa små ulliga moln och känna mig fri och lycklig. Men jag är lycklig men också uttråkad! Vilket futtigt problem.

Grattis Mammi på din dag! Idag hedrar vi alla mammor! Så även du Jessi!

Saturday

Jag är proppmätt på GB:s jordgubbsglass. Sockernivån är inte okej i mitt blod nu kan jag lova. Usch!

Idag har jag passat mitt lilla gudbarn Moa mos. Hon var pigg och alert till en början sedan blev hon lite grinig, väldigt trött och ville att jag skulle bära henne eller sitta med henne i knäet hela tiden. Och det gjorde jag för lilla stumpan hade feber och sedan kräktes hon. Stackars liten. Men jag tror ändå att hon hade det bra hos mig för jag gjorde verkligen allt jag kunde för henne!

Jag är fullkomligt uttråkad nu. Ska nog titta lite på tv. Blir för mycket häng vid datorn annars. Jag har nämligen kärat ner mig i Kenya och jag kollar massa safariresor som går dit eller till andra delar av Afrika. Jag är så sugen. Fast det kostar hyfsat mycket. Men å andra sidan så är ju faktiskt just resa ett av mina största intressen och därför är det värt att lägga pengar på det också.Moa!

Lalalalala

Det är värst när man är besviken på sig själv vilket jag är nu.. Fast jag är ändå positiv. Hur ska man annars kunna gå vidare?!

Jag har fått två nya lägenheter på G. Jag har lika mycket chans på båda men allt kan lika bra fallera också. Därför ser jag det mer som en rolig sak att gå på visning och sedan tacka ja eller nej och därefter vänta på ett besked utifall jag är intresserad eller inte. Den ena lägenheten är i centrala Malmö och den andra i centrala Trelleborg. Den i Malmö är i andra hand och en tvåa. Den i Trelleborg är en etta med förstahandskontrakt. Svårt val. På sistone har jag varit sugen på Malmö eftersom jag ändå är så trött på Trelleborg. Däremot har jag fler vänner i Trelleborg. Malmö har storstadspuls vilket jag älskar. Det är bra uteliv, shopping, fik och mycket varierat folk! Trelleborg är Trelleborg..

Jag är mer sugen på Malmö men hyran är 1600 kr dyrare där. Dock kostar busskortet 1000 kr i månaden när jag bor i Trelleborg och pendlar varje dag till Malmö. Då är bara skillnaden 600 kr och dessutom är lägenheten i Malmö en tvåa på 56 kvm, lägenheten i Trelleborg är bara på 39 kvm. Men den stora frågan är ju om jag gillar någon av lägenheterna och om jag sedan får någon av dom? Känns som om det är de jag får gå efter i första hand. Men visst är det spännande att få gå på lägenhetsvisning?! I slutet på nästa vecka blir det visning i Malmö i alla fall.

Nu är det helg. Skoj. Framförallt lite skönt! Jag längtar tills i morgon då jag ska passa min Moa! Hela 7h! Annars hade jag varit i Göteborg denna helg, kanske med Anna som ska till Liseberg (lyllos) eller så hade jag träffat Mr "N" bara för skojs skull..

Att tänka rätt

En promenad är bättre än ingen träning alls. Jag och mamma har precis varit ute och gjort en powerwalk i solskenet. Idag blir det ingen boxning som jag halvt sett fram emot hela veckan. Jag är för trött för att pallra mig dit. Och jag vill i säng tidigt ikväll och eftersom boxningen slutar 21.00 så är jag speedad till 23.00 minst. Haha. Vilken bra bortförklaring!

Skämt o sido. Idag på min korta arbetsdag har jag sprungit runt på Mobilia i jakt på nya svarta leggings men utan resultat. Jag provade självklart en massa kläder men helt plötsligt när jag skulle betala så tappade jag lusten och gick in på Lagerhaus istället och köpte mig en stor turkos kudde i manchester. Så underbart fin! Blev även prickiga cupcakesformar samt glassformar med söta små skedar, allt i olika rosa nyanser! Det där med att tappa lusten på kläder har jag aldrig känt förr men kanske är det för att jag har lite olika projekt att spara pengar till nu.. Dessutom väller mina garderober över med kläder och allt får inte ens plats!

Nu serveras det kyckling med sallad!

Snoffsigt värre

Idag har jag suttit i möte med högsta cheferna i Malmö inom barnomsorgen. Utvecklingsgruppen närmare bestämt där jag representerar min arbetsplats i södra innerstan. Vi var 6 personer och eftersom det var relativt lite så fick jag stort utrymme vilket var både spännande och jobbigt. Fick verkligen använda hjärncellerna och klämma fram idéer inom demokrati och inflytande för barn i ålden 1-3 år samt analysera resultatet av 4-5 åringarnas enkätsvar. Krävande men herregud vad jag växer som människa. Jag kände mig lite lagom viktig och dessutom insåg jag att mitt yrkesval omfattar så många olika projekt och arbetsuppgifter att jag nog aldrig kommer bli uttråkad på "samma eviga gmla vers".

Imorgon blir det ännu en lång arbetsdag. Först 8-17 i barngruppen sedan 17-20 på APT. Ska redovisa vad vi kom fram till i Utvecklingsgruppen samt bråka lite med en kollega om semestern (japp jag har begärt 3 dagar och det kunde hon minsann inte gå med på trots att hon har 5 v. plus 1 dag). Ska även lägga några hundringar i "presentkassan" och köpa kaffe på min lunchrast. Min tur att bidra med kaffe, nej det bjuder inte kommunen på! Haha. Men jag har det bra ändå så jag ska inte klaga!

Godnatt mina söta små suckers! (jag är lite retlig eftersom jag tappat bort enda cykelnyckeln samt haft näsblod 4 ggr idag).

Det är nån som är tillbaka

Idag har det varit en lång dag. Först jobb på förskolan 8-17 sedan som simtränare 18.30-20.45. Men jag är inte trött för det! Jag har sådan aptit på livet och går lite lätt på rosa små moln för tillfälligt. Det räcker med en solnedgång utanför mitt fönster och att Winnerbäck spelas flitigt så blir jag alldeles sådär lycklig.

Sitter vid datorn och väntar på Mr "N", se där precis när jag skrev detta så loggade han in. Ljuvligt!

Nu blir det gurra och msnchattande. En härlig avslutning på denna måndag innan det blir kvällsläsning och sängen!

Norrvikens trädgårdar

En händelserik helg. Båstad i fredags och lite partaj igår. Eller snarare kärt återseende av några flickor som jag inte har träffat på ett bra tag. Blev drinkar och spel och allmänt skvaller. Mysigt!

Idag regnar det och jag skriver uppsats. Den ska vara färdig idag om två timmar enligt mig själv. Sen ska jag städa, tvätta, fixa räkningar, planera för kommande vecka samt spela en massa gitarrspel. Snart är det ju "tentauppspelning" och jag ligger back.

Här kommer Båstad i bilder samt mitt fina blommogram från Mr "N" i Göteborg!

Röd dag

I morse vaknade jag med migränliknande huvudvärk. Efter en förmiddagspromenad med bästis så försvann den sedan kom den tillbaka när jag var på gymmet. Och så har det hållt på hela dagen. Jag gjorde kanske inte ett smart drag genom att ligga ute och sola i några timmar men å andra sidan så behövde jag få lite solljus också. Jäkla huvudvärk alltså!

Idag var tanken att jag skulle skriva klart min uppsats. Men jag har inte ens öppnat upp worddokumentet. Jag har liksom inte gjort något jag borde göra idag. Men jag tänker inte sitta inne på skuldkänslor för det. Jag ska försöka planera så det blir gjort i helgen.

Nu är det mystajm med mamma. Det är endast vi som är hemma så då får jag passa på.

Lägenhet sökes omedelbums!

Tror ni på ödet? Jag tror på att allting som händer har en mening men också att individen med vilja och kraft kan påverka sitt liv i stor utsträckning. En del utnyttjar det till fullo och andra rättar sig i ledet och bara glider med. Det handlar väl egentligen om hur mycket man vill något och hur mycket man orkar kämpa för det. På en vecka har jag haft 4 lägenheter på g och jag har nobbats av alla. Kanske inget konstigt i dessa tider men jag är evigt otålig på att inte hitta något som jag både vill ha och som jag kan få. Jag fick ju en men med mögel i källaren så var det inte så attraktivt. Nu börjar jag tänka i fall det är ödet som säger mig att jag inte ska bo i Trelleborg. Hehe. Funkar som tröst i några minuter i alla fall. Så seriöst om ni sitter på en lägenhet därute så hör av er! Eller om ni har tips på privata hyresvärdar som har lägenheter här i stan eller i Malmö.

Yogan var i övrigt alldeles underbar! 90 minuter leddes lektionen av en 64-åring alert rödhårig spätta. Det var krut i den tanten som pratade både om hur viktigt det var att knipa åt rumpan och muffalinen som att hon var trött på sin man men att hon försökte vara en snäll flicka. Jag blev road av henne samtidigt som jag satt och mmm:ade och meditera och töjde min kropp ut och in. Jag har vigheten kvar i mig må jag säga och läraren var imponerad!

Nu ska jag sova. Har sovit 5 h /natt de senaste dagarna p.g.a. msnchattande. Mr "N" tar upp mer och mer av min tid och jag vill inte sluta skriva till honom. Vi har bra konversationer liksom. Så det var inte åskvädret som höll mig uppe för det har jag inte ens hört! Mamma sa att jag måste sova som en stock för att kunna missa ett sådant oväder. Jag är bara tacksam.

Godnatt!

Ps: Idag fick Tunde sin babyflicka. Mycket välplanerat måste jag säga då hon gick på mammaledighet i fredags! Grattis!

Varning för ett djupdyk i melankolin

Vissa människor gör en besviken. Jag gillar det inte. Men devisen "What comes around goes around" stämmer jäkligt bra in på mig. Så människan får slicka såren. En annan människa upplever jag lite jobbig nu om än lite förståligt.

Jaja livets alla sekundrar kan inte vara tiptop. Men jag stör mig!

Imorgon är det sista dagen innan en fridag. Tack tack. På kvällen blir det ytterliggare jobb på daddys sen Yoga. Här ska det töjas!

Fuck you sucker! (ja jättemoget av mig).

Jag är äntligen 25 år!

Jag har haft en underbart bra födelsedag!
Jessica gav mig Green day biljetter så den 9 oktober ska vi ta semester, åka till Köpenhamn en heldag och avsluta dagen med Green Day! Tack Jessie! Det var verkligen en överraskning som heter duga! En annan överraskning var att jag också fick ett blommogram idag av självaste Mr "N" som jag flirtar lite med. Urgulligt och han kan lugnt räkna med att han fick cred för det! Tro det eller ej men innerst inne gillar jag allt som har med romantik att göra!

Annars har jag ju blivit firad i lördags av släkten och idag av jobbet samt familj. Blommor och pengar har det blivit. Jag är evigt tacksam! Nu ska jag fortsätta prata med den här Mr "N" vi har del 2 idag över msn där vi diskuterar relationer, vänner och sport. Intressant! Haha!

Puss hej!

Chopper bike!! Give it to me!

Jag vill ha en beach cruiser cykel. Varför är det dyra och varför har vi inte fler importörer i Sverige? Cyklarna är ju svinschyssta! Jag vill ha!Nu är det ca 3,5 h kvar tills jag blir 25 år och inte har jag hängpattar för det! Jag är och förblir en pingla! Hehe.

Ännu ett meningslöst pladder

Jag har lyckats skriva lite på min uppsats. Jag är sjukt stressad över den. Jag hoppas jag blir godkänd men ärligt så vet jag inte. Jag har inte skött min sista kurs känner jag men jag vill bara ha den avklarad och helst bli godkänd också. Såg precis att jag fick högsta betyg i mattekursen och det är jag stolt över! Har inte hunnit hämta ut min mattetenta än, kommer nog inte göra det heller nu när jag vet mitt betyg för kursen.

Snart blir det powerwalk med Anna, ska bli skönt att röra på sig lite. Jag har inte fått tid till det riktigt sen jag började jobba. Men det är bara lite mer planering som krävs så funkar det också som det ska.

Förresten jag avskyr när folk ringer till mig med hemligt nummer. Jag svarar inte helt enkelt! Det beror på att jag vill avgöra om jag vill prata med personen som ringer till mig eller inte. Kanske lite omoget av mig men sådär funkar jag. Den där Carro manualen ska nog skrivas ner här snart bara för att liksom.

Jaja nu ska jag dricka upp min Oboy, onyttigt och sjukt sött, perfekt på en bakissöndag. Fattas bara hamburgaren också och chips med dippa. Och självklart lovandet om att from på måndag ska jag inte äta såhär mer. Mohaha.

dagen innan jag blir tant!

Det blev ett lyckat kalas för min del. Men jag är 24 år fortfarande! En dag kvar sen är jag hela 25 år och det känns underbart! Det blev en spontanutgång igår också, de oplanerade blir oftast dom bästa! Vi dansade loss på golvet och jag spanade lite på grabbar, men inget föll mig i smaken. Blir man mer kritisk ju äldre man blir? Haha. Dock blev jag ganska full, kunde inte sms:sa Mr N så bra och det har jag fått höra för både i natt och idag. Men det är väl tanken som räknas?! Vet inte riktigt vad jag vill med Mr N, kul att flirta men som sagt skönt och vara singel också. Får se vart det där leder, han får göra inputen.

Jag tvingade mig själv spy innan jag gick och lade mig också. Sjukt äckligt luktade de men min mage mådde så mycket bättre efteråt. Jag har typ aldrig spytt i fyllan men eftersom jag i princip halsade vodkan igår så blev jag så illa tvungen. Mysigt värre. Blir ni inte väldigt sugna på mig?!

Nu ska jag skriva på min uppsats innan det blir dejt med Anna. Sen väntar en ny arbetsvecka. Snart får jag min första riktiga fullbetalda lön som nyutbildad och det är sjukt nice! Jag vill ju bara lägga pengarna åt resa men förnuftet säger mig att jag nog måste spara pengar till köksbord, soffa och allt annat om jag inte ska sitta på golvet i kommande lägenheten. Eller så får folk skänka mig saker men jag har ju lite svårt för det där, tycker om när det är nytt och fräscht. Men men vi får väl la se!

Suckers suckers suckers!

Det kliar överallt på mig, jag vet inte riktigt vad det beror på men jag har kanske fått ännu en korsallergi av något slag? Jag är nyss hemkommen efter två jobb och nu är det slapp resten av kvällen. Jag är trött som bara den och även om jag skulle vilja vara lite social så orkar jag inte riktigt. Sitter och glider runt lite på nätet men ska snart ta på mig myskläder, tvätta bort sminket och kolla TV. Imorgon är det full rulle igen så kanske bäst att sova i tid ikväll. Men det är ju ändå fredag!

Ha en bra helg!

Förstå allvaret!

Lång dag på jobbet. Kan ju säga att det har varit en dramatisk dag. En av våra sexåringar var iväg på sin blivande skola där hon ska börja första klass till hösten. När hon kom tillbaka till förskolan såg vi att hon inte mådde riktigt bra. Hon vill bara sitta i mitt knä och grät. Hon andades tungt, var törstig och fick näsblod i omgångar. Jag såg på henne att hon inte alls var ok. Plötsligt får hon världens allergiska chock (helakroppen blommar upp..) och det visar sig att hennes blivande skola har gett henne fel kost så lilla tösen håller på att sätta sitt liv till. Jävla idioter! Som tur är har vi bara ett par meter till barnsjukhuset och en av oss sprang in med henne och hon fick adrenalinspruta dirket och en massa annat. Så lilltjejen missade sin Pippiroll som hon skulle spela på öppet hus idag och hon ligger kvar på sjukhus under bevakning. Om vi i personalen inte hade varit uppmärksamma nog och tagit henne till akuten hade hon inte levt nu utan kvävts till döds. Förstår ni allvaret i superallergiska barn? Jag hoppas verkligen TV4:as reportage sätter igång en diskussion om att det måste finnas mer kunnig personal och resurser. Och framförallt så måste det finnas skolor som kan hantera dessa problem, vi har ju sjuåringar kvar hos oss p.g.a. att det inte finns någon skola i Malmö som vill ta på sig ansvaret för dessa barns vistelse på skolan. Barnens rättigheter saknas minsann här i Sverige också. Man blir upprörd och irriterad.

Annars har dagen varit super och jag har suttit och grillat ikväll med mina nya arbetskamrater. Med andra ord vill jag återigen säga att jag stortrivs på jobbet!

Nu ska jag läsa en givande bok "Kvinnor som tänker för mycket".

Minilördag men inget glas vin så långt ögat kan nå!

Jag glömde bort DH igår. Jag blev så besviken på mig själv när jag kom på det, reprisen har jag inte heller tid att se. Men men det finns viktigare saker i livet. Kanske. Idag har TV4 varit på jobb och intervjuat och filmat, det är ju en väldigt speciell förskola jag arbetar på eftersom barnen är superallergiska (japp de kan dö av en klunk mjölk, brödsmula eller luftburet ägg etc.). Allvarliga saker men som inte respekteras av alla. Jaja eftersom jag är nyanställd slapp jag bli intervjuad och det är jag tacksam för! Reportern var dock döhet och det var ett sant ögongodis att drömma sig bort på. Hehe.

Imorgon är det öppet hus på förskolan på eftermiddagen då vi bl.a. ska spela upp en Pippipjäs och lite annat kul. Så för mig blir det en extremt lång arbetsdag på kanske 12-13 h. Jag hoppas jag är hemma till 21.00 i alla fall. Kommer vara mör i helgen men upp och nicka sockerdricka för då är det dags för födelsedagskalas för mig. Sova gör jag när jag blir gammal!

Nu ska jag ta en varm dusch, baka, planera lite sen kolla TV en stund. Ska upp klockan 05.00 i morgonbitti så jag måste i säng hyfsat tidigt också. Living the dream!!

Impa pimpa pumpa dumpa

Min rubrik stämmer ganska bra överens över hur en flirt går till tycker ni inte? Lite brutalt men mycket sanning i det!
Idag har det varit jobb sen gym därefter blev det en trevlig vända hos fröken Olsson innan jag mötte upp Veronika för en lång "snackepromenad". Har avslutat kvällen med det glamourösa jobbet hos daddys. Sedan cyklade jag hem skrållandes till Winnerbäck förbi de skånska knallgula rapsfälten som blommar så vackert nu! Idag har jag verkligen haft lyckorus, jag är bara så glad!

Nu pratar jag med Mr N och Mr J, både vill veta vad som hände med Mr M. Haha. Klart jag berättar för grabbarna :) De behöver ju inte göra samma misstag och så får de lära sig "Carromanualen" också, för en sådan finns faktiskt! Den ska jag berätta om en annan dag!

Nu ska jag läsa "Flyga drake". Är på slutet så det är lite spännande men framförallt känslosamt.

Puss suckers!

En måndag i maj

Dagen började superbra med en bilkö på E6:an, kom 30 minuter försent till jobb, givetvis ringde jag i förväg och varnade. Mina kära kollegor sade att det var lugnt och chefen min som pendlar från Falsterbo var också sen så hon gjorde inte heller någon affär av det. Tydligen ska det vara vägarbete i en månad framöver, suck! Min resa som vanligtvis tar ca 25 minuter i rusningstrafik slutade på över 1h och 15 minuter. Men men kära kollegor som man har så sade de att jag kunde ta min vanliga buss denna veckan så fick jag komma försent om trafiken var i kaos. De tyckte att jag som nybörjare på jobbet inte ska slita ut mig i förtid. Tackar!

Dagen har gott sinnessjukt fort annars! Och jag får lyckorus då och då för att jag känner att jag trivs så bra på jobbet! Jag funderade idag på bussen hem hur jag någonsin ska komma till en bättre plats efter augusti nästa höst. Haha jag som trodde det skulle vara trist att jobba! Kanske kommer om några månader..

Nu kvittrar fåglarna så fint utanför mitt fönster. Jag ska ta en dusch nu sedan måla naglarna lila. Jag lovade nämligen barnen att göra det till i morgon. I morgon blir det även en träff med både Emelie och sen Veronika, däremellan ska jag hinna träna och även jobba hos daddys. Men först av allt ska jag jobba på förskolan. Förstå att dagarna går fort?! Och snart blir jag 25 år också, lilla Carro blir 25! Jag tror det kommer bli ett bra år, känner det på mig! Dessutom har jag bestämt mig för att åka bort två veckor efter jul till förslagsvis Mexiko, Kuba eller eventuellt Borneo (den malaysiska delen). Något nytt ska jag se i alla fall. Sen tror jag det blir Dubai nästa sommar och efter att jag avslutat vikariatet på förskolan tänkte jag att om ekonomin tillåter dra till Australien och NZ och kanske någon asien- eller sydamerikaland. Kanske vara borta i 2-4 månader. Någon som vill följa med?! Återstår väl att se om jag är i livet då eller rättare sagt vart i livet jag står då!

Chop chop

Idag vill jag att dagen inte ska ta slut! Jag har söndagsångest. Jag tycker det är kul på det nya jobbet men ändå vill jag att denna kvällen ska vara för alltid!

Mitt schema är tjockt framöver. Här får ni ett litet smakprov: Jag läser en 15 p. kurs på 50%, jag jobbar på en förskola 100% och har även ett städjobb på 10% därutöver är jag simtränare 1gång i veckan på 2h. Sedan måste jag öva gitarrspel lite varje dag, planera mitt arbete (man har ju förtroendetimmar när man arbetar på förskola vilket motsvarar ca 4h/v.) Sedan ska jag hinna träna för att funka som person, för tillfälligt hinner jag bara 4 pass/v. Dessutom vill jag gärna vara social också, både träning och umgänge gör att jag orkar mer och blir lite avstressad. Sist men inte minst så har jag en pendlingstid på ca 1 h/dag vilket kan stressa mig då jag bara vill få saker gjorda direkt. Hmm. Och så är jag singel, ja jag hinner inget annat nu och vill dessvärre inget mer heller!

Efter sommaren kommer jag sluta helt som simtränare. Eventuellt så slutar jag städjobbet då också. Dessutom kommer jag vara helt klar med min utbildning så då är den avbockad med. Tack säger jag bara! För då har jag ju bara ett 100% tjänst som jag ska koncentrera mig på!

Nu ska jag fixa inför i morgon sen måste jag hinna titta 15 minuter på tv också för att få lite avkoppling!

Hoppas er vecka blir bra!

Never the same again

"Min älskling har ett hjärta av snö" lalalala. Älskar Winnerbäck och älskar just den låten. Känns som om varenda låt han sjunger handlar om mig vilket det givetvis inte gör! Men nog har jag blivit kallad för Fröken svår av förgångna pojkvänner och det med stolthet och särskilt då jag vet att Mr "J" gjorde det med förtjusning. Kan sakna stunderna då han sjöng visorna för mig. Jag låg i hans säng i hans pojkrum och han låg bredvid, tittade på mig och sjöng. Fina minnen! Han gjorde en repris på detta i början på detta år dock med en gitarr i händerna och jag sjöng med. Vi två i soffan hela kvällen, hela natten och jag var så glad! Winnerbäcks låtar betyder mycket för mig och en kombo med Mr "J" gör att jag smälter. Och nej jag är inte kär, bara i minnena som var så fina med honom!

Efter boxningen i torsdags pratade vi några stycken om kärleken. Att första kärleken är helt klart speciell och oslagbar och att man kan känna rädsla för att aldrig få uppleva det där pirret i magen igen, när hjärtat slog ett extra slag och man gick runt på små rosa moln och kärleken var besvarad! Jag har bara varit sådär kär i Mr "J", Mr "O" var jag visserligen också hemskt kär i på min backpackingresa men pirret i magen var inte lika intensivt och varade inte lika länge. Mr "M" sedan var jag aldrig kär i, det var mer jag själv som försökte tvinga mig vara kär i honom eftersom jag tyckte om honom som person, han var en rolig kille, charmig sådär. Vem vet det hade kanske kommit om jag verkligen gått inför det men för mycket kom i vägen för att jag skulle orka offra mitt hjärta på honom. Däremellan har alla flirtar, smådejtande etc. aldrig blommat ut i någon storsint kärlek eller jo Johan var jag i för sig ganska svag för men det där avslutade jag innan det knappast påbörjat! Ja ni ser inget slår Mr "J". Så nästa kille får banne mig imponera stort för att ta mig till kärlekens höjder så jag kan vara kärleksberusad länge! Dock först efter Portugalresan eftersom vi brudar ska lägga beslag på surfarkillarna från Australien där. Kanske jag blir knocked out av en aussie, eller inte!Ser i alla fall fram emot strandraggandet i Portugal! Hehe eller haha =)

 

=)

Vilken dag! Har umgåtts med Jenny, hon har gått ner 16 kg, imponerande och jag blir inspirerad! Sally har också varit här och levt rövare, min lilla katt kom inte riktigt överens med henne men i övrigt har vi haft riktigt skoj! En hyresvärd ringde också så jag har varit och kollat på en ny lägenhet på kruthusgatan men herregud den var inte mycket att hänga i julgranen så jag letar vidare. Jag nöjer mig faktiskt inte med vadsomhelst även om jag är rätt desperat. Nu är jag helt ensam och det ska jag vara resten av kvällen, uppskattat! Ska dammsuga en snabbis sen planera en massa, ni som känner mig vet att jag älskar att planera saker! Självklart blir det Robinson och i pauserna tänkte jag slänga ihopa lite smet till en kladdkaka samt muffins eller något mer avancerat. Fyller ju snart år och det är ett måste att bjuda på kaloribomber på jobb annars blir damerna ledsna. Haha. Ska även öva på gitarren för det där kommer inte gå i lås annars på "tenta" uppspelningen som börjar närma sig.

Kvällen till ära bjuder jag på lite semesterbilder. Såg efter duschen att jag fjällade på axlarna, lite surt men sommarens bränna kommer sätta sig bättre senare då!

Ha en nice lördag suckers!Skön musik spelas och adrenalinet pumpar igen

De senaste dagarna har jag mått toppen igen! Jag är mitt gamla jag och livet leker! Snart kommer Sally som jag ska leka med idag och så kommer Jenny för att umgås lite! Vädret strålar och jag ser ett slut på skolan. Dock har jag lika mycket att göra som innan. Men jag ska ta tag i det där också. Letade lite biljetter igår, vill iväg en snabbis i dec/jan. Kollade Dubai biljetter och fann flygbiljetter för 4500 kr men jag väntar nog med Dubai till nästa sommar istället eftersom det är mer säsong då. Kollade lite Karibiska öar också men var nästan mer sugen på Kuba. Obamas politik har ju gjort att det är lite mer riskfritt att resa dit nu. Utnyttja läget ni vet!

Måste kila, har 22 minuter på mig att göra vid mig, städa upp och så. Sen kickar även denna lördag iväg!

Ännu ett litet ärr i hjärtat

Min semesrer är över och min relation med mr M är också avslutad. Men det är inget jag hänger läpp över sådär jättemkt. Hursomhelst så sade min magkänsla att han inte var den rätta även om jag på ett sätt tycker om han väldigt mycket fortfarande. Dock hade vi en underbar semetser och vi hann med en hel del! Tempe, Phoenix, Sedona, Grand canyon, Las Vegas, Hollywood, Sankta Monica och Scottsdale. Inte illa pinkat. Nu åker ju Tessan iväg på fredag i 3 hela veckor och jag önskar att det var hon och jag som åkte för jag vill bara tillbaka! Nu!

Idag har jag pratat i mobil med mr "O" för första gången (sen vi gjorde slut), härligt att höra hans röst igen och förhoppningsvis så blir det en weekend med honom snart också! Återlämna lite grejor, umgås och ha skoj! Det är härligt när man kan förbli vän med dom man en gång varit ihop med!

Nu ska jag snart sova och försöka slå bort alla saknadskänslor från mr "M" nu ska jag banne mig vara singel ett bra tag! Haha. Det är som Tessan sa tidigare idag "vi behöver en man och inga småpojkar som inte är torra bakom öronen än", kan låta elakt och dömande men sanningen är väl ändå den.. typ. Jag vill bara ha en ärlig, rolig, cool kille som inte har svårt för att uttrycka känslor eller snålar med pengarna. Givetvis ska jag vara nummer 1 i alla lägen och otrohet finns inte med på kartan! Det är väl inte för mycket begärt? Killen får ju detsamma tillbaka av mig. Hihi :)

Okej. Godnatt suckers!!

RSS 2.0