KärlekDrömmar

De senaste nätterna har jag drömt mycket. Jag har skrivit ner mina drömmar eftersom de har varit återkommande de senaste dagarna. Jag har drömt mycket om ormar som jagar mig och försöker bita mig varav en simmar i vatten och lyckas bita mig i foten. På land är det insekter som jagar mig, sticker och bränns (getingar och humlor). Sedan har jag också drömt att jag fått barn med en gammal simmarvän men också att jag har fått barn med ett förskolebarns pappa. Obehagligt! Barnet som jag fick med förskolebarnets pappa hade babykropp fast ett vuxet ansikte (såg likadan ut som pappan). Med min gamla simmarvän är det ett normalt barn jag föder dock bråkar jag med simmarvännen en del och vi gör slut sedan slutar drömmen bara.

Jag är skeptisk till drömtydning men nu har jag kollat upp lite om vad det innebär att drömma om de saker som jag har drömt om. Den som i drömmen ser ett svart ansikte, får ett långt liv. (Pappan jag får barn med är från Somalia och är svart, min bebis som kommer ut är också svart och bär pappans ansikte). Drömmar om barn betyder att du kommer att ha framgång i livet. Ser du ett barn födas, ska du snart bli gift och få ett trivsamt hem. När en kvinna drömmer att hon föder barn utan att hon dessförinnan har varit havande betyder det att hon kommer att lyckas med det hon gett sig in i. Om du drömmer att du blir biten av ett djur måste du se upp med en falsk vän. Om du blir stucken av en geting i drömmen kommer avundsjuka personer att vålla dig bekymmer. Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. Lyckas ormen bita dig väntar sorger och besvikelser. Är du förälskad och drömmer om en vän betyder en sådan dröm att du mycket snart ska bli gift med den du önskar. Drömmer du om en vän kommer ditt bankkonto att växa. http://www.kolumbus.fi/seanhype/virtual/

Jag ska alltså få ett långt liv med framgång i. Dessutom ska jag snart bli gift och få ett trivsamt hem. Jag kommer att lyckas med det jag har gett mig in på. Jag har en falsk vän som jag ska se upp för. Avundsjuka personer kommer ge mig bekymmer. Jag kan förvänta mig att någon blir svartsjuk/avundsjuk (eller att jag själv blir det). Jag har sorger och besvikelser att vänta mig. Eventuellt ska jag bli gift mycket snart med den jag vill och mitt bankkonto kommer att växa!

En del saker stämmer definitivt! Däremot är det ju lite olustigt att tänka att jag har sorger och besvikelser framför mig. Men nån gång ska man ju genomlida det också. Jag får väl se vad som händer dock vill jag inte bli gift snart men kanske om nått år!Vad komma skall..A note

Det krävs egentligen inte mycket för att vara alldeles fantastiskt lycklig.En handplockad ros och några fina ord gjorde min dag, min vecka
och kanske hela Oktober månad också!
Älskar dig med mamma!

Söndag

Gårdagen var toppenbra! Jag var inte hemma förrän efter fem i morse men jag är oförskämt pigg idag och steg upp redan kvart i tio. Så nu har jag fixat och donat med en massa saker och snart ska jag träffa A för att spatsera lite. Egentligen borde jag sova mer men eftersom jag har ett simpass som väntar på mig 05.45 i morgonbitti så tycker jag det är bättre om jag stupar i säng tidigt ikväll.

Jag kan verkligen inte vara sysslolös, jag blir så rastlös då. Som nu, jag har ingenting att göra och det är bara så trist! Jag väntar dock på att skruva lite på en hylla som ska levereras av mina föräldrar som har handlat den på Ikea. Det får bli dagens projekt!


Med bästa sällskapet kan inget bli misslyckat! Tack alla som va med!

Chippendales!

Kan inte sova.. MEN. Idag händer det! Sushiförfest i rörsjöstaden sedan manliga strippor och utgång på det! Det kan inte bli bättre!


Countdown

Jag har precis satt i mig en godispåse, gott gott. Jag är faktiskt också nyss hemkommen. Har hunnit med att ta en snabbdusch och rakat bena o.s.v. Är det verkligen fredag igen? Jag hinner knappt med! Nu ska jag betala räkningar sen blir det sängen. Har en fullspikad dag i morgon som avslutas med utgång i Malmö. Morgondagen kommer att bli enastående, berättar mer i morgon.

Puss suckers


Längtar till i morgon!

I'm on

Johanna-utmaningen är utförd!

1. Vad heter du? Caroline
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. Flicknamn: Alison
4. Pojknamn: Joshua
5. Yrke: Lärarinna :)
6. Färg: Röd
7. Klädesplagg: Stora linnen
8. Mat: Rotfrukter
9. Sak i badrummet: Lyckodockan
10. Plats/stad: New York
11. En orsak att vara sen: Trasiga strumpbyxor..
12. Något man skriker: Kom igen kom igen!
13. Film: Slumdog millionaire
14. Något man dricker? Kolasmörte
15. Band: Kings of Leon
16. Djur: Koalabjörn
17. Gatunamn: 5th avenue
18. Bil: Hummer
19. Sång: Caroline (Status Que)

Idag har det varit en lång dag. Jag är nyss hemkommen från Möllevångsskolan, ska slänga mig i duschen innan jag glufsar i mig en skål med bär. Morgondagen är lika fullbokad men jag gillar det! Jag var på utbildning ikväll och jag har redan klarat examinationsuppgift 1. Mycket stolt är jag för jag var den enda som klarade det! Nu återstår två examinationsuppgifter men jag behöver inte vara klar förrän till jul. För denna möda får jag 26 h komp, lagom att plocka ut till jul. Toppen!


Happy, tired and satisfied!

.

Just nu är det alla tiders att vara jag!


Sega råttor

Min fisksoppa var ännu godare idag och där är en portion till i morgon också! Jag dricker först upp själva soppan sedan äter jag fisken och alla rotfrukter. Det är ett bordsskick som jag enbart behåller för mig själv och inte på civiliserade middagar!

Jag har nyss tränat klart och idag var jag sliten i bena, men det blev ändå en timmes kondition. I morgon är det styrketräning för mina ben, rumpa och mage så det är bara att bita ihop innan vilodagen på torsdag. Belöningen blir nya slingor plus klippning. Ska bli skönt att bli omhändertagen av bästa frisören!

Nu är det Idol som gäller. Bomben släpptes nyss om vem som gott vidare och vem som kunde dra hem. Aldrig lätt att gör andra besvikna.


Heading forward

Jag blev jätterädd ikväll när jag öppnade dörren efter min träning. Dörren var inte låst och jag visste att jag hade låst den innan jag drog iväg. Hjärtat bankade ordentligt när jag tryckte ner handtaget men så fort jag såg min ljuvliga moder i köket med diskhandduken i högsta hugg och pappa i vardagsrummet med borren på full patte så blev jag lugn. Hjärtat bankade då av kärlek istället! De har fixat till nästintill allt i min lägenhet nu, tack snälla!

Jag och mamma hade "mor-dotter" samtal i köket medan jag tillagade min middag (torsksoppa) och pappa hade stora öron och kommenterade det mesta. Jaja varför ska han lämnas utanför?!

Nu har jag precis sett färdigt på Hollywoodfruarna, jag älskar det programmet! Och alla ni som klagar på fröken Anka förstå att media vinklar till sin fördel och ta allt med en nypa salt. För tillfälligt verkar det som att en hel nation hänger upp sig på en spätta som inte ens levt svenssonslivet i lilla landet lagom! Tagga ner!

Nu är lovely monday förbi men det lär inte dröja länge förrän den är här igen. Jag vet att man inte ska leva sitt liv i en ständig längtan men för tillfälligt pirrar det lite extra i magen när jag tänker på ett par månader framöver. Reslusten är också stor och den blir bara större när mina föräldrar berättar att de ska bege sig i november igen. Jag hoppas att jag också har den möjligheten i sinom tid.


A close up snapshot!

Söndag och en touch av sommarvärme!

Jag längtar till måndag, jag älskar mitt jobb och veckorna bara snurrar iväg så det gäller att ta vara på dagarna.

Frukostbuffé igår med min lilla "P" dejt. Vem träffar vi där jo mitt ex och hans relativt nya tjej. Vi tog i hand artigt men det var ändå lite "weird" stämning. Alltihop i vår lilla stad, jag ska då råka ut för det mesta! Haha. Idag vankas daddys, supertrist men det jämnar ut sig med lite rolig träning på mitt nya gym.

Inatt fick jag två sms ett från ett ex och ett annat från en supertrevlig kille (vän). Det första ignorera jag det andra var mycket intressant så jag måste ha ett snack med honom senare! Så får jag se om det var tillräckligt skojigt för att delge er!

Sweet sunday suckers!
Freaky friday

Jag vill stryka ett stort streck över de 3 senaste timmarna. Det funkade inte men nu vet jag ju det.

Imorgon ska jag på dejt. Mer än så vet jag inte men det blir nog skoj!

Nu ska jag fundera över mitt bakslag sedan dansa lite mellan maskinerna (jag tvättar).

Puss suckers!

Pepper peppar ta i trä

Det visas bara skit på tv! Och jag är så trött så det blir sängen snart. Jag vågar knappt säga det men jag har ont i halsen, jag kan ju bara inte bli sjuk igen. Jag gurglar med antiseptiskt gurgelsmörja varje morgon, eftermiddag och kväll men det hjälper inte så mycket. Jag håller tummarna för att jag inte ska få fler åkommor. Ikväll har jag befunnit mig på badet och socialiserat mig, träffade min underbara f.d. tränare Per och skitsnackade lite.

Jag glömde berätta att jag har gått ner ytterliggare 1,4 kg så 2,9 kg sammanlagt. Inte så mycket men det känns som mycket! Min kropp har nog tightat till sig lite efter all träning, jag har ju sjukt bra muskelfibrer i alla fall. Men det är fettet som ska förbrännas bort! Varför ska det vara så segt? Jo för att jag är ett litet fetto!

Nu ska jag läsa fyra nya bloggar som jag lagt till på min lista sen blir det som sagt bädden.

Ps: Min mamma är bara så betydelsefull för mig.
När man är ett fetto är man inte glad alltid. Haha :D

Rapportering

Igår var en hektisk dag, klockan var närmare 23.00 när jag kom hem från träningen och då hade jag varit igång sedan 06.00 på morgonen. Idag är jag i betydligt bättre fas tidsmässigt. Det var dock lite kämpigt på löparbandet men lite mer än 600 kcal förbrändes (om man nu kan lita på dessa maskiner och inställningar!). Man får ta det med en klackspark. Jag har precis avnjutet en fantastisk god laxbit och nu mumsar jag i mig färska bär för andra gången idag. Jag fick med mig ca 1,5 l hallon från jobb och nu äter jag en del av dom ihop med björnbär och blåbär. Självklart har jag lite honung ringlat över. Så så så gott! Jag hoppas att jag aldrig tappar aptiten på dessa godingar.

Jag kollar på Superstars, de gamla stjärnorna är i hyfsat bra form faktiskt. Annars händer det inget speciellt ikväll och det är bara skönt. Dock är tvtablån tråkig så jag ska nog läsa en bra bok, ljusen är redan tända så det är hög mysfaktor här! Jag fick en glad överraskning idag och nu hoppas jag att den införlivas!


Bloggsug

Jag har ett stort behov av att blogga! Det är ju skoj när man har många som läser den eftersom man kan påverka, provocera, dela upplevelser eller känslor etc. En bra ventilation helt enkelt! Stavning, upplägg grammatik o.s.v. gör detsamma bara budskapet blir levererat!

Jag sitter och ser klassikern Notting Hill men ska snart bädda ner mig eftersom min arbetstid i morgon lyder 08.00-20.00. Lång dag med tre timmars ATP på slutet. Därefter blir det gym mellan 21.15-22.15 sedan marsch i säng eftersom klockan ringer 05.00 på tisdagmorgonen. Full rulle med andra ord, inte konstigt att dagarna flyger iväg. Men jag njuter bara!
Också Ronan Keatings låt "When you say nothing at all" på det! Lovely!

I parken

Ja det hände i parken det där lite obehagliga mötet med pappan som var lite för närgången under the happening i vår stad. Plötsligt fanns han där framför mig och Jessie. Det blev "hej" och sen några pinsamma sekunder innan jag berättade för Jessie att det var han. Jaja utöver det var promenaden skön och än mer härligt var det att träffa Jessie som liksom blåst bort från mitt liv på sistone. Men vi ska nog hitta tillbaka! Jag skulle jogga en stund efter promenaden och när jag sagt hejdå till Jessie sprang jag in i parken igen och tror ni inte då att HAN är tillbaka igen. Han såg mig inte men jag vände på klacken och tog en tur ut på landet istället. Vad är oddsen att man träffar honom två gånger på samma dag en söndagsförmiddag i parken liksom? Aja nu blir det väl inte lika pinsamt nästa gång. Haha.

Jag har haft min värdefulla egentid idag och har bl.a. fått fötterna fina samt mina naglar. Jag har också planerat veckans matsedel och träning. Jag är så inspirerad! Nu bär det av till A, har inte hunnit träffa henne på ett tag så ska bli kul!

Lovely hugs!

N.Y.

Träningsvärk i biceps, skitskönt för jag brukar ha svårt att få träningsvärk där. Idag ska jag mest slappa dock blir det en liten löparrunda samt en promenad med Jessie och Moamos. Igår åt jag finfin mat och efterrätt samt snacks. Gott men nu måste jag återgå till nyttigheterna om det ska bli minus på vågen. Jag blev en spritflaska rikare igår också, lovely. Den ska sparas till ett bra partytillfälle! Nu är det snart ny vecka igen, det är obeskrivligt vad tiden går fort allting bara flyter på så bra. Jag är sugen på att spendera en weekend i New York snart, det är ju som finast på hösten eller vårkanten. Men egentliegn vill jag vara borta 2 veckor så får se vad det blir av det hela. Nummer ett är ju att spara pengar för att komma nånstans alls:)
Det är fem år sedan jag levde mitt liv i New York. Jag kommer
ihåg när jag och Tessan hade picknick med oss och myste i Central
Park och bara njöt av tillvaron! Det måste återupplevas!

Lagos i all äraDet är bestämt. Är vi singlar nästa sommar så blir det en trip hit igen!

Almost like christmas

Svart grönsaksdurkslag
Svart slev
6 st ölglass
6 st snapsglass
2 par strumpor
1 wokpanna
gröna oliver
ananas

Alltihop har jag fått av min moder. På en och samma gång bara sådär. Jag är väldigt tacksam såklart! Att få spontanpresenter är bättre än när man förväntar sig en, jag älskar det!

Har precis haft Tessan över och skvallrat lite, bytat bilder från Lagos etc. Nu ska jag fixa lite sedan bär det av till middagsbjudning!

Ha en bra kväll!

TGIFF!

Jisses vilken fredag.
Jag steg upp 05.00 drog iväg till jobb som jag sedan slutade vid 13.00. Tog bussen tillbaka till Trelleborg, cyklade hem bytte om till träningskläder och drog till gymmet. Joggade en timme, körde mage och försökte komma ner i split igen (det gick nästan!). Duschade sedan cyklade jag hem igen. Käkade ett äpple i all hast och sprang till källaren för att lasta en omgång tvätt. Upp i lägenheten igen och hackade rotfrukter, potatis och kycklingfilé. Wokade det lite snabbt så att det var nästintill klart (finishen gjorde jag efter daddys jobb). På med mjukiskläder sedan blev det iväg till daddys jobb där jag städade i 190. Var där dock ändå två timmar. Sedan in på ÖB för att köpa en gaffelpärm därefter in på Willys för att handla diverse matvaror. Cyklade hem igen och sprang ner i källaren och hängde upp de två maskiner tvätt som jag tvättat. In med två nya maskiner sedan sprang jag upp i lägenheten och fy fabian vad magen kurrade då! Jag fräste till min kycklingpytt samtidigt som jag gjorde hemmagjord citronglass som skulle in i frysen. Middag och Idol på det. Bytte sedan sängkläder, körde Spotify med partyblandning för full patte innan jag slog mig ner här framför datorn med min citronglass och jordgubbar, hallon,blåbär och björnbär. Så gott! Nu ska jag ner i källaren igen ta upp tvätt och slänga in våt tvätt i torktumlaren. Sedan är det snart sängen eftersom dagen i morgon också innehåller en hel del. Busy busy busy!

Här kommer en underbar bild från Annikas mamma som förövrigt bloggar på adressen: http://kajsaloppan.blogspot.com/ Hon är grym på scrapbooking och kan verkligen sätta den där speciella touchen som gör att verket blir enastående!Tre vackra tjejer, Annika, Jessica och jag. Dags att vi tre ses snart tycker jag!

Så minns jag den 11 September

I morgon är det den 11 september. Terrorattacken tänker ni men inte jag! I morgon är det två år sedan jag satte mig på flyget till Mumbai (f.d. Bombay) för att backpacka runt i Sydostasien. Det är obeskrivligt vad jag saknar detta. Jag har aldrig varit friare i kropp och sinnet som då!

I morgon glädjs jag åt kycklingpytt efter träningspasset. En annan slags lycka men ändå!

Memories in snapshots!
Ett förhållande som många inte visste om förrän det var helt över :D
Sisterhood.
Fest i metropolen.
Innan jag gick in i dimman ett tag.
Gudbarn som nu har blivit stor.
Fest i Köpenhamn.

En lalala måndag!

Jag har fått en sådan underbar start på veckan! Mitt jobb går så underbart bra, vi i mitt arbetslag är så sammansvetsade och är alla målinriktade och vill barnens bästa! Det kan inte bli bättre. Jag är totalslut i kroppen och det är en urskön känsla. Jag har lagt på mig en hel del och nu ska det bort! Det är många kilo men till jul ska 10 av dom bort och sen 10 till till nästa höst. Jaja pepp är jag, jag vill inte vara en "tjockamålla" mer!

Nog om det! Nu ska jag äta lite bär med honung, underbart gott och ett bra alternativ när kroppen är lite småsugen!The feeling for today is happy! VERY HAPPY!

Untitled

Ojojoj vad jag har förlorat muskler dessa veckor då jag har varit sjuk. Jag blev skakig i bena efter en runda på 60 minuter (jag sprang bara 20 minuter av dessa!). Men det ska det snart bli ändring på. Visserligen kände jag av höger lunga under turen men inte så farligt som jag trodde det kunde vara. Sakta men säkert kan jag nog börja träna igen.

Idag har jag fått gjort mycket jag har t.o.m. skickat inbjudan till min lilla inflyttningsfest. Inget stort tillslag, snarare en förfest fast med utklädnad! Jag valde att bara bjuda några få eftersom min lilla etta inte är den största men jag är säkert på att det kommer bli trevligt, med trevligt folk kan det ju inte bli annat!

Nu ska jag äta massa bär med lite honung sen är det nästintill sovdags.

Lovely sunday

Denna helgen är inte över än men jag summerar den redan ändå. Den har varit tråkig! Jag har fortfarande huvudvärk och jag längtar till jobbet med alla underbara barn! Igår var jag så fruktansvärt trött och jag frös och hade mig. Två Alvedon bet inte på huvudvärken så jag chillade hela dagen i hopp om att det skulle försvinna av sig själv, men icke.

Idag ska jag planera lite inför alla projekt jag ska genomföra på jobbet under hösten. Egentligen ska jag inte göra sådant på min lediga tid men eftersom jag tycker det är skoj så bekommer det mig inte. Först ska jag dock ut i naturen och jogga en runda eller rättare sagt gå-jogga-gå-jogga. Jag går ju fortfarande på dubbla doser symbicort och oxis efter följd "sjukdomarna" av svininfluensan. Egentligen får jag inte anstränga mig riktigt än men nu kliar det i bena och jag ska springa väldigt lugnt och bara testa av mig och se hur andningen är. Jag längtar efter träning!

Sedan blir det som sagt mys och planering. Jag ska ta fram min stora tekopp och dricka drömkolate (svart te med kolasmak). Gott!
Slappedag

Jag såg Brokeback mountain med Heath Ledger och Jake Gyllenhaal igårkväll. Det var första gången jag såg filmen och jag gillade den. Budskapet var så vackert! Därefter stupade jag i säng med tv timern inställd på 30 minuter.

Idag vaknade jag och var fortfarande trött men eftersom jag ville bli av med jobbet på daddys så fort som möjligt så slet jag mig från sängen runt 09.30. Sedan blev det promenad till daddys. 40 minuter gånger 2. På vägen hem blev det Willys också så jag kände mig ganska mör och våt (av allt regn samt svett) när jag väl kom hem. Lagade en stor middag bestående av kyckling, potatis och massa massa rotfrukter. Till det blev det senapssås med en touch av honung. Nu sitter jag här i soffan och är nyduschad, mätt och bara så trött! Har tagit på mig myskläder samt mina varma morgonskor som jag annars bara använder då det är höst och vinter. Fast idag känns det ju som höst ändå så. Jag har huvudvärk och ont i nacken men det bekommer mig inte så mycket, jag njuter mest av att ta det lugnt. Nu börjar ett program om fetma på tv3 som jag ska slötitta på. Det är alltid lika fascinerande att se dessa kolossala kroppar och höra individernas historia om hur det kunde bli sådär.

Jag saknar en massa folk som inte finns i närheten just nu, hade jag haft pengarna hade jag genast åkt bl.a till Usa men också till Umeå, fast det blir det kanske senare i vinter eller till våren eller så ses vi i Lagos!

Puss suckers!

Grandma rocks!

Äntligen mens! Kan man säga så? Ja hellre det än en oönskad graviditet. Kommer nog vara slut redan på lördag som vanligt, jag är väldigt lucky när det gäller just det.

Lite halsont har gjort mig lite bekymrad men det ska nog gå över. Har haft ett annat bakslag idag också som jag tänker korrigera redan i morgonbitti. Är man envis så går det mesta! Jag är sjukt envis.

Farmor och jag har myst ikväll, pratat om relationer, killar, äktenskap, jobbkarriärer, pengar, döden, lycka, livet etc. Till det var det massa bär med lite grädde. Min farmor är väldigt förstålig och har ett sunt tänkande. Hon förstår precis vad jag menar när jag förklarar mina lätta depressioner, mina reseabstinenser, mina "antibarnfunderingar", mina "aldrigstadgamigfunderingar", mina livsfilosofier etc etc. Hon säger alltid när vi ses att det är skönt att jag inte gått och gift mig eller skaffat mig ett hus. Jag tycker att hennes tankesätt är häftigt för att komma ifrån henne som är född på 1930-talet med helt andra livserfarenheter och fördomar. Nästa gång är det jag som bjuder upp henne till mig! Det ska inte dröja så värst länge för det är faktiskt skönt att föra diskussioner med äldre människor ibland, synnerligen med min farmor!

Godnatt!

Taste like the best pie ever!

Utebliven mens. Fyra dagar försenad eller amerikansk eller australiensisk pappa. Nej nu ska jag sluta skoja. Vi får väl se vart det lider. Igår kväll fick jag ett trevligt samtal, oväntat men det kändes fint. Även om jag inte är någon hejare på att snacka med killar i telefon. Sedan har jag börjat maila med Lovely Izzy igen, londonbon jag träffade i Thailand innan jag mötte Ola. Det känns ganska så fantastiskt att man klickar så bra med någon som man bara träffar av en slump under en viss tidsperiod och sedan fortsätter man hålla kontakten på ett eller annat sätt. Fin vän det där. Så idag är det definitivt en mycket bättre dag!

Hugs!

Men imorgon blir det bättre!

Jag kunde absolut inte sova inatt. Låg och vände och vred mig i evigheter. Så med 4 timmars sömn var jag inte den gladaste på jobb idag. Tur att jag slutade redan klockan 13.00. Har sedan promenerat en timme och därefter läst en massa bloggar. Med andra ord så är jag uttråkad! För tillfälligt har jag inget roligt att se fram emot heller eller inte förrän om ca 3 veckor i alla fall. Så då blir jag än mer uttråkad! Sen ringer en människa mig stup i kvarten vilket irriterar mig så! Lämna mig ifred liksom!

Nu har jag kräkt av mig tillräckligt. Om jag ser det från den positiva sidan så är det snart minilördag (vilket innebär snart helg!) sen är det dags att mysa med farmor på torsdag och därefter står helgen fri. Jag tänker inte planera in något speciellt heller för jag vill ha egentid och inte boka upp mig hit och dit. Min lön är redan slut (snart) så budgeten bjuder inte på något extravaganza. Inga fikor eller middagar ute, men det gör mig bara gott! Haha ibland är det faktiskt bra att inte ha några kulor kvar för då kan man inte spela bort dom på onödigheter! Nästa månad blir väl heller ingen större hit eftersom många sjukdagar finns med där också men sen så är jag på topp igen! Allt är ju en tolkningsfråga också, jag svälter ju inte direkt.

Usch vilket meningslöst bloggande! Sorry.

RSS 2.0