Men imorgon blir det bättre!

Jag kunde absolut inte sova inatt. Låg och vände och vred mig i evigheter. Så med 4 timmars sömn var jag inte den gladaste på jobb idag. Tur att jag slutade redan klockan 13.00. Har sedan promenerat en timme och därefter läst en massa bloggar. Med andra ord så är jag uttråkad! För tillfälligt har jag inget roligt att se fram emot heller eller inte förrän om ca 3 veckor i alla fall. Så då blir jag än mer uttråkad! Sen ringer en människa mig stup i kvarten vilket irriterar mig så! Lämna mig ifred liksom!

Nu har jag kräkt av mig tillräckligt. Om jag ser det från den positiva sidan så är det snart minilördag (vilket innebär snart helg!) sen är det dags att mysa med farmor på torsdag och därefter står helgen fri. Jag tänker inte planera in något speciellt heller för jag vill ha egentid och inte boka upp mig hit och dit. Min lön är redan slut (snart) så budgeten bjuder inte på något extravaganza. Inga fikor eller middagar ute, men det gör mig bara gott! Haha ibland är det faktiskt bra att inte ha några kulor kvar för då kan man inte spela bort dom på onödigheter! Nästa månad blir väl heller ingen större hit eftersom många sjukdagar finns med där också men sen så är jag på topp igen! Allt är ju en tolkningsfråga också, jag svälter ju inte direkt.

Usch vilket meningslöst bloggande! Sorry.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Carro! skönt att du känner dig bättre nu. Själv ligger jag hemma däckade i förkylning och knaprar ipren till ingen nytta känns det som. Inget kul alls. Har förresten länkat till din blogg från min, hoppas att det var ok. Om inte så let me now! Kram

2009-09-01 @ 18:41:37
URL: http://finskamumin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0