Slappedag

Jag såg Brokeback mountain med Heath Ledger och Jake Gyllenhaal igårkväll. Det var första gången jag såg filmen och jag gillade den. Budskapet var så vackert! Därefter stupade jag i säng med tv timern inställd på 30 minuter.

Idag vaknade jag och var fortfarande trött men eftersom jag ville bli av med jobbet på daddys så fort som möjligt så slet jag mig från sängen runt 09.30. Sedan blev det promenad till daddys. 40 minuter gånger 2. På vägen hem blev det Willys också så jag kände mig ganska mör och våt (av allt regn samt svett) när jag väl kom hem. Lagade en stor middag bestående av kyckling, potatis och massa massa rotfrukter. Till det blev det senapssås med en touch av honung. Nu sitter jag här i soffan och är nyduschad, mätt och bara så trött! Har tagit på mig myskläder samt mina varma morgonskor som jag annars bara använder då det är höst och vinter. Fast idag känns det ju som höst ändå så. Jag har huvudvärk och ont i nacken men det bekommer mig inte så mycket, jag njuter mest av att ta det lugnt. Nu börjar ett program om fetma på tv3 som jag ska slötitta på. Det är alltid lika fascinerande att se dessa kolossala kroppar och höra individernas historia om hur det kunde bli sådär.

Jag saknar en massa folk som inte finns i närheten just nu, hade jag haft pengarna hade jag genast åkt bl.a till Usa men också till Umeå, fast det blir det kanske senare i vinter eller till våren eller så ses vi i Lagos!

Puss suckers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0