Lovely sunday

Denna helgen är inte över än men jag summerar den redan ändå. Den har varit tråkig! Jag har fortfarande huvudvärk och jag längtar till jobbet med alla underbara barn! Igår var jag så fruktansvärt trött och jag frös och hade mig. Två Alvedon bet inte på huvudvärken så jag chillade hela dagen i hopp om att det skulle försvinna av sig själv, men icke.

Idag ska jag planera lite inför alla projekt jag ska genomföra på jobbet under hösten. Egentligen ska jag inte göra sådant på min lediga tid men eftersom jag tycker det är skoj så bekommer det mig inte. Först ska jag dock ut i naturen och jogga en runda eller rättare sagt gå-jogga-gå-jogga. Jag går ju fortfarande på dubbla doser symbicort och oxis efter följd "sjukdomarna" av svininfluensan. Egentligen får jag inte anstränga mig riktigt än men nu kliar det i bena och jag ska springa väldigt lugnt och bara testa av mig och se hur andningen är. Jag längtar efter träning!

Sedan blir det som sagt mys och planering. Jag ska ta fram min stora tekopp och dricka drömkolate (svart te med kolasmak). Gott!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0