<3

Jag har haft en fantastisk helg med en ännu mer fantastisk pojkvän! Nu när allt är så jobbigt så är jag glad att alla är så snälla mot mig! Tack tack! Återkommer när jag någorlunda kan stå på bena igen!

Xoxo

Salam aleikum

Sitter i mitt barndomshus, alltid lika mysigt. Dock mår jag inget vidare idag. Det tog hela 55 min innan sjuksköterskan fann en villig ven och då var jag redan stucken 4 ggr på diverse ställen inklusive 2 avsvimningar. Herregud! Men andra sjuksköterskan stack kanonbra och sedan blev alla provflaskor snabbt fyllda!
Ska vidare till malmö strax för det är dags för höstens första aptmöte och sedan ska jag möta upp Pelleman.
Hösten bjuder annars på mycket nytt så jag ser fram emot den även om jag gärna behåller sommaren ett bra tag till!
PS: Nu är det bara 8 v. kvar tills jag blir gudmor igen, jag kan lova att jag har köpt på mig presenter!

Como estas bitches

Lagossemestern var nog en av dom bästa händelserna i mitt liv någonsin! Jag vill bara tillbaka kan liksom aldrig få nog av det stället :) Mötte en hel del nya vänner, alltid bra att utöka sitt kontaktnät så man har en sovplats när man reser runt :) Kom i alla fall hem igår kväll och möttes av min roomie som hade lagat middag till mig med efterrätt och allt. Det uppskattades! Träffade T på kvällen också och bytte bilder direkt, A fick vara med och kolla och vi garvade så mycket att vi fick en varning utav grannarna! Haha! Nu är jag dock sliten och ansiktet är svullet av allt alkoholintag.. Men på måndag börjar jobbet igen och då återgår jag också till lite nyttigare livsstil!
Snart kommer min Pelleman hem också och det ska bli skönt, saknar hans närhet väldigt mycket. Eller för att uttrycka det bättre så saknar jag hela han, fina fina P.
Nu blir det mys med familjen bara en som saknas med hon finns ju snart också hos oss!
XOXO

Lever i en resväska

Ja då var man hemma från norra Sverige och nu bär det av till sydligare breddgrader med bästis! Har inte packat än utan jag och A sitter och mumsar i oss glass med kolasås och hemmagjord nougatsås istället :) Idag har jag förövrigt träffat Tibah och Enisa, fikade och snackade skit.

Får bli en mer ordentlig uppdatering när jag är tillbaka. Tills dess får ni ha det så bra!

Idag har jag och P varit ihop i 7 månader :)


RSS 2.0