Hej
Narvik.

Vi var på krigsmuseum samt en restaurang uppe på toppen. Blev biten av äckliga flugor
och idag kliar det. Fick se mycket fint och Norge var precis lika vackert och dyrt som jag föreställt mig.

Idag mår jag sådär, känner mig vissen med magont etc och det beror på lite
olika saker. Förhoppningsvis försvinner det snart och allt blir bra igen men just nu känns det fruktansvärt.
Tur att jag har min bästa vän så tillgänglig även om jag är i Kiruna!
XOXO


Jag är i Kiruna!

Jag har det alldeles underbart! Än så länge saknar jag INTE solen! Kanske beror det på att jag har min egen solstråle här, dessvärre kan han inte ge mig någon snygg solbränna men jag föredrar ändå hans kärlek ;)
Nu ska vi ut och vandra och äta pannkakor och imorgon bär det av till Norge. Häftigt! Ska försöka lägga upp en bild eller två inom snar framtid :)

XOXO


SEMESTER

Äntligen har jag semester! Har precis promenerat klart med M, vi käkade mumsig blåbärspaj efteråt så på så vis var promenaden till ingen nytta hihi! I morgon är det frukostdejt 07.00 sen är det späckat schema innan jag tar till luften!

Jag känner på mig att jag kommer få en underbar semester!

Trevlig sommar!


Snart!

Nu är det verkligen nedräkning inför semestern! Måste börja packa ryggan också till mitt första semesteräventyr! På jobb är det en lugn stämning, få barn och personal och dagarna består i massa bad och glassätande!

Idag måste jag inhandla ett par nya solglasögon sedan blir det träning i Pildammsparken :)

Lite updates

Äntligen har jag köpt en ny kamera! Måste bara inhandla minneskort också. Det blev en kompaktkamera, är inte allt för teknisk men Pär tyckte den var bra och det litar jag på :) Har också eller rättare sagt Pär har inhandlat vandringskängor till mig i Kiruna. Tänka sig att han är sådär snäll :) Det var nedsatta så jag fick dom för 2200 kr och det är sköna att gå i. Och nu framöver får det bli mycket promenader i dom så jag är redo för första utmaningen om några veckor :)

Österlen var förresten riktigt roligt! Sol och värme och så lärde Pär mig hugga ved och skjuta luftpistol, jättekul men jag är inte säker på handen så kanske bäst att se upp! På söndagskvällen när jag kom hem bjöd Alex mig och Bekki på middag, supergott. Blev lite vin på det och jordgubbar. Men som det åskade och blixtrade, det var riktigt nära oss och blixten slog faktiskt ner på vår gård (tror vi för där blev brännmärken på sandlådan). Men regnet behövdes verkligen!

Hörs snart igen!
XOXO

Iväg

I helgen blir det Österlen för hela slanten! Hoppas på fint väder och mycket solande :) Ska vila upp mig så jag orkar med sista veckorna innan semesterfirandet drar igång!!

Trevlig helg!

Mor och dotter

"Äpplet faller inte långt från trädet" Det stämmer bra in på min mamma och mig! Älskar henne väldigt mycket. Idag träffades vi upp i min nya hemstad och shoppade och fikade ihop. Vi shoppade runt i närmare 7 h!! Vi hade båda ont i fötterna men leendet fanns ändå med på våra läppar hela tiden :) Mamma fick bl.a. ett par snygga klänningar till hennes och pappas resa till Sicilien och jag blev också någon klänning rikare samt inhandlade en cool hatt inför höstens eskapader! Blev en del smått och gott också samt massa bebiskläder! Det poppar ju upp massa bebisar runt mig nu :) Finaste E fick en Tibah i söndags och till henne blev det kläder från Pop samt Esprit, en body samt en mjukisdress, urgulligt!

Nu sitter jag i min soffa och mumsar färska jordgubbar med kesella och kakao,weird blandning kanske men sjukt gott när man gör det på mitt sätt! Ska kolla en lärarfilm nu så hoppas inte A dimper in får då dör han kanske av tristess :)


:)

Nu ska vi BADA!!

Och ikväll kör jag första vattenpasset ute! Som jag har längtat!!

Lyckorus!!!

Life is great!!
OCH
ovanpå det så
tror jag att jag har den
snällaste pojkvännen
någonsin!!


RSS 2.0