En torsdag i maj

Veckorna bara rullar och jag hinner knappt med själv! Var på lilla torg och åt smaskig mat igår och idag blir det grillfest på jobb. Snart sätter sommarschemat igång och det ska bli så skönt med lite mindre barn på jobb :) Strax har jag sista utvecklingssamtalet för denna termin (yes, jag bloggar idag på min planeringstid, ajabaja!). Sen så kan jag fokusera mer på det nya jobbet som väntar :)

SATC:s premiär idag, spännande! Ska absolut se den filmen snarast möjligt med min Rolta och C. Hade gärna tagit en tripp till N.Y. nu i sommar men man kan inte få allt, har redan två finfina semestrar att se framemot! En i sommar och en till hösten/vintern. Jag kan tyvärr inte låta bli att längta till hösten litegrann, även om sommaren är alldeles underbar den också!

Puss!

TGIF again!

Slutade tidigt idag och passade på att bjuda hem farmor på middag, mysigt. Vi smaskade i oss kasslergratäng med färsk ananas och smält ost. Snart är P på ingång och då blir det ännu mysigare, det känns som det är en kanonhelg på G :)

Jag har sån träningsvärk i bena, blev lite väl pepp igår och stack ut och sprang, landade runt 11 km vilket i sig inte är jättelångt men jag spurtade 2 km sen satt mjölksyran som två stora glasspaket på vardera lår :) En härlig känsla trots allt!

Nu ska jag in i duschen och bli lite fräsch sen är det som sagt helgfirande!

Idag är ingen vanlig dag!

Idag är jag EGO för det är MIN DAG och det händer endast 1 gång om året!

Gratulerar! Happy Birthday! Tillykke! Joyeux Anniversaire! Onnea!

Herzlichen Gluckwunsch! Grattis! Feliz Compleanos!

Buon Compleanno!Tack till alla Er som gratulerat och firat mig, tack för alla presenter, alla vykort, födelsemiddag och tårta och för födelsesången såklart!

PUSS!


En röd dag som denna..

..passar jag på att hälsa på en finfin vän. Om en timme bär det av till lilla Anderslöv. Ska mysa med min f.d. arbetskollega :) Ska också titta på hennes systers kollektion av barnkläder, hon syr upp helt fantastiskt fina saker och eftersom jag har vänner som väntar smått snart så ska jag passa på att beställa lite :) Det är ju roligare när man själv får välja tyg och modell, mer orginellt och inte likadant som alla andra!

I sommarens tecken

Det verkar som om min förkylning håller i sig, idag har jag fått ont i halsen på nytt och är en aning hes. Har inte varit på träningsbanan på evigheter känns det som. Längtar tills jag är helt frisk så jag kan träna ordentligt igen!

Nu börjar semestertiderna snart också och det märks framförallt på jobb. Det är mycket som ska avslutas under denna månad bl.a. grillfest och avskedsfest för en kollega. Teman och annat som vi gör med barnen ska också knytas ihop nu innan vi går in på våra sommarscheman och har en mer "slapp" verksamhet. Min semester börjar också ta form och första resan är bokad. Har jag tur så kommer jag kanske iväg på ännu en men det får jag se framöver :)

Ett säkert sommartecken är att jag idag har lånat 7 böcker på biblioteket. Jag älskar att läsa!

På bättringsvägen

Första feberfria dagen idag! Jag kanske inte ska ta ut segern i förskott men det är i alla fall skönt att slippa ha ont i alla leder och frysa/svettas om vartannat. Nu hoppas jag att min luftrörskatarr försvinner inom kort också :)

Min mamma tipsade mig om en väldigt bra blogg (som är som gjord för mig!) och jag har suttit klistrad framför skärmen och snart läst klart hela alltet. Det är ju nu när man ligger hemma som man har tid att tänka efter ordentligt. Och faktiskt så tror jag att något har börjat ta form i mitt huvud. På tal om att läsa så är jag sugen på att hitta några riktigt bra böcker som jag kan läsa under sommaren, jag är ju som en bokmal då. Ligga och sola och läsa ute i naturen är en finfin kombination!
Lite krasslig

Jag borde stanna hemma från jobb imorgon men det är svårt att avgöra om man är sjuk eller inte och om plånboken mår bra av det (och det gör den dessvärre aldrig). Har iaf lite feber, lite ont i halsen och mycket hosta. Har plågats på MAS idag med 28 nålstick i underarmarna och jag mådde rätt kasst efter det. På eftermiddagen domnade underläppen bort sen blev jag svullen i hela högra ansiktet och det kändes som om jag skulle svimma. Trots det fick jag gjort ännu ett utvecklingssamtal som gick riktigt bra. Men men jag är kluven inför om jag ska sjuka mig eller inte.

Jag får väl ser hur de blir imorgon!

RSS 2.0