Message from moi

Har haft maginfluensa, örk! Barnen på jobbet har det också, ett tag var jag osäker på om det var maginfluensa för jag har ju så mycket annat också. Men men nu blir det ett simpass på Aqvakul, har börjat simma 1 gång i veckan tillsammans med P, kul att kunna träna ihop då och då och sporra varandra lite! Nästa vecka är det sista veckan utomhusträning på Lindängen, jag längtar tills träningen flyttar in till Aqvakul blir ju inte så kallt att gå upp ur basängen då :)

Förövrigt så är det nu bara 4 veckor kvar innan min syster poppar ut en liten mini Elin, jag tror att hon är liten för min systers mage är ju nästan obefintlig haha, nej skämt åsido men hon är väldigt liten!

Trevlig helg!

Denna politiska soppa

Jag är en stolt moderat! Skönt att alliansen får leda ännu en period. Att SD kommit in i riksdagen är ett faktum. Men som ett demokratiskt land måste vi acceptera de människor som röstat på dom därför tycker jag att uppståndelsen kring detta är överdriven. Det råder uppenbarligen ett stort missnöje kring hanteringen i invandrarfrågorna så vad partierna borde göra är en förändring som råder bot på detta istället för att beklaga sig för SD:s frammarsch. Alla vill vi leva i ett demokratiskt Sverige där allas röst blir lyssnad till, så se detta som en varningsklocka och ta tag i problemet nu! Jag litar på Reinfeldt!


Vakna med 3 andra i mitt sovrum :)

Har gjort ett bra simpass idag på 3000 m sedan gjorde jag och Pelleman vattenfys i djupa bassängen. Djupdykningar,armhävningar,situps,rygglyft, vattentramp etc.  Riktigt tufft precis som jag vill ha det! Nu ska vi mumsa i oss min chokladkaka med 450 gr choklad i!

Trevlig helg!


Finally

Woop woop imorgon ska jag gå tillbaka till jobbet igen. Har saknat mina söta ungar så så mycket! Men jag ska börja jobba lite nätt så får vi se hur min kropp reagerar på det. Förhoppningsvis är alla mina prover färdiganalyserade denna veckan också! Jag ser fram emot hösten nu, känner mig äntligen lite starkare i kroppen och jag längtar efter att få träna jättemycket och jättehårt! Igår beställde jag och Pelleman en massa saker på nätet också inför höstens äventyr, det kommer bli så spännande! Nu håller jag tummarna för mig själv :)


Lite från semestern!

Big memories

It's not getting better than this cunts!

SJUKT TRÅKIGT!!

COMO ESTAS BITCHES??!

Nu orkar jag inte vara sjuk längre! Imorgon blir det magnetröntgen och sen hoppas jag denna historien får ett lyckligt slut! Nu när man är hemma hinner man med att tänka en del och det enda som finns i min skalle just nu är Australien! Jag kan inte hjälpa att jag jämt längtar bort från Sverige trots att jag har allt jag behöver här och omges av människor som jag tycker om.

Har i alla fall rensat bland mina grejor i den mån jag har orkat, blev en hel del och jag är inte färdig än. Har tröttnat så mycket på alla mina kläder och saker, vill bara kasta allt och börja om på nytt :)) Har skrivit träningsplanering för 10 veckor framåt och så fort jag är kry ska det tränas, hårt! Det ser jag fram emot för jag är inte mig själv utan en massa träning!

ROBIN SÖDERLING IKVÄLL.


Surfers paradise!

Beach Bond är för tillfälligt mitt favoritprogram, inte bara för att det utspelar sig i Australien (som jag så gärna vill åka till) utan för att jag gillar hela programidén. Lite som Baywatch fast på riktigt :))


blågult

Heja Sverige!
Kul att se Zlatan :)
Nu blir det sängen kroppen skriker efter det.
Puss

do you rememberBig daddy and I


RSS 2.0