Träningsrapport!

Träningsrapport vecka 1:

Måndag: Simning 1 h, 3000 m.
Tisdag: Vila.
Onsdag: Skulle ha simmat men Bengan ställde in den.
Torsdag: Styrka/cirkelträning 15 min + 8km löpning.
Fredag: Styrka/cirkelträning 45 min.
Lördag: 13 km löpning.
Söndag: Vila.

Efter varje pass stretchar jag alltid 10 min. Och varje dag kör jag 100 situps, en stark bål = en fin hållning. Ska bli duktigare på att träna ryggen mer regelbundet också :) Styrkan kallar jag cirkelträning då jag varvar alla övningar med varandra utan vila, det blir alltså vila för en muskel men då tränar jag samtidigt en annan muskel under tiden. Träningen blir kortare och mer effektiv :) T.ex. 15 min cirkelträning hinner jag med ca 3-5 övningar, (15-20 reps) *3.

Lördagspasset blev tuffare än vad jag trodde. Kan bero på att jag hade lågt blodsocker innan jag började löpa. Spydde i alla fall efter träningen då jag ätit lite för att få upp blodsockert. Min kropp reagerar så när jag tagit ut mig fullständigt. Senare på kvällen funkade det bättre med käket och imorse var jag verkligen hungrig!

Har träningsvärk idag och gammal mjölksyra i låren. Ska bli intressant att se hur nästa vecka blir. Som det känns nu kommer det ta längre tid att bygga upp min normala konditionsnivå än vad jag räknat med men om jag bara får hålla mig frisk så tror jag att jag kan ta ett steg längre och bli ännu uthålligare på sikt!

För övrigt har jag varit en riktig krutgumma idag :) Jag vaknade innan 08.00 och rensade mina pärmar med räkningar, försäkringspapper och allt annat tråkigt sedan städade jag lägenheten grundligt, putsade t.o.m. fönsterna i vardagsrummet. Solen lyste så vackert så jag fick en liten vårkänsla! Pär handlade åt mig under tiden, tänk att jag har en så fin pojkvän som gör sådant <3 Jag har också bakat ett speciellt bröd, där jag malde ner fröer och nötter till eget mjöl (alltså inget vitt mjöl) och så gjorde jag chokladkaka (den utan mjöl och socker!) som jag serverade med grädde och hallon. Mumsfilibabba! Proppmätt blev jag.. Nu tvättar jag och efter det är färdigt ska jag avnjuta ett varmt bad i baljan och vara nöjd över alla bra saker jag uträttat idag! Tänkte måla naglarna också. Har ju rensat bland alla saker jag har och Alex fick ett smärre spel på mig, jag har ju så mycket. Så jag måste börja använda mina saker nu men jag är ju bra på att glömma bort det :S! Men nu smörjar jag in mig morgon och kväll med än det ena eller det andra. Det är inte riktigt vettigt att ha över 10 Victoria secrets lotions och lika många bodysprays, bodybutters etc etc. Det mesta oöppnat! Alex föreslog att jag skulle sälja (haha) men jag älskar ju VS:s saker :)) Men jag ska definitivt bli bättre på att använda alla mina saker, jag lovar!

Avslutningsvis på detta långa inlägg bjuder jag på några Afrika bilder :) Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0